Metal Detector Store
Produse în coș

Garrett

Producător: Garrett
Garrett ACE 4,5'' Sniper Search Coil Folositi aceasta sonda cand doriti sa cautati obiecte mici, pentru obiecte care nu sunt adanc ingropate in soluri poluate sau pentru locuri inguste. Rezistenta la apa Fabricat in SUA..
470,27 Lei
Dimensiune 33 x 33 cm(13'’) Pentru modelele Garrett APEX Calitate perfecta si pret excelent. Faceți cunoștință cu sonda Karma 13 "DD . De ce este sonda Karma cea mai bună dintre toate celelalte mărci? Folosim o matrice de plastic durabilă special selectată, pulverizată de o mașină de înaltă tehnolo..
495,00 Lei
Producător: NEL
Bobina NEL Fly este cea mai recentă dezvoltare a NEL bazată pe o experiență de peste 10 ani în fabricarea bobinelor de căutare. Bobina este proiectată pe baza dorințelor căutătorilor. La fel ca cel mai bine vândut NEL Tornado, noua bobină NEL Fly este „mijlocul de aur” în gama de caracteristici de c..
603,90 Lei
Producător: NEL
        Bobina NEL Fly este cea mai recentă dezvoltare a NEL bazată pe o experiență de peste 10 ani în fabricarea bobinelor de căutare. Bobina este proiectată pe baza dorințelor căutătorilor. La fel ca cel mai bine vândut NEL Tornado, noua bobină NEL Fly este „mijlocul de aur” în..
603,90 Lei
Producător: NEL
Bobina NEL Tornado pentru Garrett Ace 150/250/350/EuroAce/200i/300i/400i Modelul Tornado este cea mai cunoscută bobină NEL. Este „de aur” în găsirea de monede, comori și artefacte în domeniul bătăliilor militare din orice teritoriu. Bobina este neobișnuit de ușoară pentru dimensiunea sa, doar 560..
676,18 Lei
Producător: NEL
Bobina  NEL Tornado este cea mai cunoscută bobină NEL. Este „de aur” în găsirea de monede, comori și artefacte în domeniul bătăliilor militare din orice teritoriu. Bobina este neobișnuit de ușoară pentru dimensiunea sa, doar 560 g, ceea ce ușurează căutarea pentru o zi întreagă! Lucrul cu o leg..
676,18 Lei
Producător: NEL
Bobina NEL Tornado este cea mai cunoscută bobină NEL. Este „de aur” în găsirea de monede, comori și artefacte în domeniul bătăliilor militare din orice teritoriu. Bobina este neobișnuit de ușoară pentru dimensiunea sa, doar 560 g, ceea ce ușurează căutarea pentru o zi întreagă! Mișcarea de detecție ..
826,40 Lei
Producător: NEL
Bobina NEL Tornado este cea mai cunoscută bobină NEL. Este „de aur” în găsirea de monede, comori și artefacte în domeniul bătăliilor militare din orice teritoriu. Bobina este neobișnuit de ușoară pentru dimensiunea sa, doar 560 g, ceea ce ușurează căutarea pentru o zi întreagă! Mișcarea de detecție&..
826,40 Lei
Producător: Garrett
Oferă adâncime mai mare și ID-ul țintei, plus o acoperire mai mare decât bobina Apex de serie. Notă: Ca urmare a tehnologiei bobinei Multi-Flex, bobina Apex Raider nu este compatibilă cu detectoarele ACE mai vechi. Bobinele ACE anterioare nu sunt compatibile cu un detector Apex...
840,29 Lei
Producător: Garrett
Această bobină oferă o creștere cu 25% a acoperirii solului în comparație cu o bobină DD de 8,5” x 11”. Acest lucru face ca Reaper să fie perfect pentru: detecția pe câmpuri mari, căutarea cache-urilor și balansarea deasupra miriștilor și a altor obstacole de câmp care împiedică adesea adâncime..
963,90 Lei
Producător: NEL
Bobina NEL Big pentru Garrett Ace 150/250/350/EuroAce/200i/300i/400i Bobina NEL Big este cea mai adâncă bobină din lume pentru diferite detectoare de metale, ceea ce este confirmat de testele experților independenți pe diferite forumuri și cercetători la întâlnirile de detectare a metalelor! Se r..
976,67 Lei
Producător: NEL
Bobina NEL BIG pentru Garrett Ace Apex este cea mai adâncă bobină din lume pentru diferite detectoare de metale, ceea ce este confirmat de testele experților independenți pe diferite forumuri și cercetători la întâlnirile de detectare a metalelor! Se recomandă utilizarea ca bobină pentru căutar..
976,67 Lei
Producător: NEL
NEL BIG 38 x 43 cm AT Pro, AT Gold, AT Max Modelul Big este cea mai adâncă bobină din lume pentru diferite detectoare de metale, ceea ce este confirmat de testele experților independenți pe diferite forumuri și cercetători la întâlnirile de detectare a metalelor! Se recomandă utilizarea ca b..
1.151,97 Lei
Producător: Garrett
GTI 2500 TreasureHound EagleEye Aceasta bobina dubla ,atasata pe detectorul Garrett  GTI 2500,creste adancimea de detectie a obiectelor mari de doua,trei ori comparativ cu sonda standard. *Grafica de adancime nu este activa cu aceasta bobina...
2.862,94 Lei
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)