Metal Detector Store
Produse în coș

Garrett

Dimensiune 33 x 33 cm(13'’) Pentru modelele Garrett APEX Calitate perfecta si pret excelent. Faceți cunoștință cu sonda Karma 13 "DD . De ce este sonda Karma cea mai bună dintre toate celelalte mărci? Folosim o matrice de plastic durabilă special selectată, pulverizată de o mașină de înaltă tehnolo..
495,00 Lei
Producător: NEL
Bobina NEL Fly este cea mai recentă dezvoltare a NEL bazată pe o experiență de peste 10 ani în fabricarea bobinelor de căutare. Bobina este proiectată pe baza dorințelor căutătorilor. La fel ca cel mai bine vândut NEL Tornado, noua bobină NEL Fly este „mijlocul de aur” în gama de caracteristici de c..
603,90 Lei
Producător: NEL
        Bobina NEL Fly este cea mai recentă dezvoltare a NEL bazată pe o experiență de peste 10 ani în fabricarea bobinelor de căutare. Bobina este proiectată pe baza dorințelor căutătorilor. La fel ca cel mai bine vândut NEL Tornado, noua bobină NEL Fly este „mijlocul de aur” în..
603,90 Lei
Producător: NEL
Bobina (sonda) Tornado este cel mai popular model NEL.Excelenta pentru gasirea de monede,comori si artefacte ,bobina este foarte usoara pentru dimensiunile ei,doar 560 g.Bobina este superioara sondei standard in adancime (+30% -+50% in functie de modelul detectorului)precum si in acoperirea la sol (..
676,18 Lei
Producător: Garrett
Oferă adâncime mai mare și ID-ul țintei, plus o acoperire mai mare decât bobina Apex de serie. Notă: Ca urmare a tehnologiei bobinei Multi-Flex, bobina Apex Raider nu este compatibilă cu detectoarele ACE mai vechi. Bobinele ACE anterioare nu sunt compatibile cu un detector Apex...
840,29 Lei
Producător: Garrett
Această bobină oferă o creștere cu 25% a acoperirii solului în comparație cu o bobină DD de 8,5” x 11”. Acest lucru face ca Reaper să fie perfect pentru: detecția pe câmpuri mari, căutarea cache-urilor și balansarea deasupra miriștilor și a altor obstacole de câmp care împiedică adesea adâncime..
963,90 Lei
Producător: NEL
Bobina (sonda) NEL BIG  este cea mai buna optiune pentru adancimea maxima ce poate fi atinsa de detectoarele de metale, lucru confirmat de diferiti experti independenti in detectoare de metale. Bobina (sonda)  este recomandata pentru detectarea de metale la adancime. Excelenta pe..
976,67 Lei
Producător: NEL
NEL BIG Tornado 38 x 43 cm AT Pro, AT Gold, AT Max   Bobina (sonda) NEL BIG  este cea mai buna optiune pentru adancimea maxima ce poate fi atinsa de detectoarele de metale, lucru confirmat de diferiti experti independenti in detectoare de metale. Bobina (sonda)  este recomandata pentru detectarea ..
1.151,97 Lei
Producător: Garrett
GTI 2500 TreasureHound EagleEye Aceasta bobina dubla ,atasata pe detectorul Garrett  GTI 2500,creste adancimea de detectie a obiectelor mari de doua,trei ori comparativ cu sonda standard. *Grafica de adancime nu este activa cu aceasta bobina...
2.862,94 Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)