Metal Detector Store
Produse în coș

SONDE

Producător: NEL
Bobina NEL Fly este cea mai recentă dezvoltare a NEL bazată pe o experiență de peste 10 ani în fabricarea bobinelor de căutare. Bobina este proiectată pe baza dorințelor căutătorilor. La fel ca cel mai bine vândut NEL Tornado, noua bobină NEL Fly este „mijlocul de aur” în gama de caracteristici de c..
603,90LEI
Producător: NEL
        Bobina NEL Fly este cea mai recentă dezvoltare a NEL bazată pe o experiență de peste 10 ani în fabricarea bobinelor de căutare. Bobina este proiectată pe baza dorințelor căutătorilor. La fel ca cel mai bine vândut NEL Tornado, noua bobină NEL Fly este „mijlocul de aur” în gama de caracterist..
603,90LEI
Producător: NEL
            Bobina NEL Fly este cea mai recentă dezvoltare a NEL bazată pe o experiență de peste 10 ani în fabricarea bobinelor de căutare. Bobina este proiectată pe baza dorințelor căutătorilor. La fel ca cel mai bine vândut NEL Tornado, noua bobină NEL Fly este „mijlocul de aur” în gama de caracte..
752,15LEI
Producător: Garrett
Oferă adâncime mai mare și ID-ul țintei, plus o acoperire mai mare decât bobina Apex de serie. Notă: Ca urmare a tehnologiei bobinei Multi-Flex, bobina Apex Raider nu este compatibilă cu detectoarele ACE mai vechi. Bobinele ACE anterioare nu sunt compatibile cu un detector Apex...
840,29LEI
Producător: Garrett
Această bobină oferă o creștere cu 25% a acoperirii solului în comparație cu o bobină DD de 8,5” x 11”. Acest lucru face ca Reaper să fie perfect pentru: detecția pe câmpuri mari, căutarea cache-urilor și balansarea deasupra miriștilor și a altor obstacole de câmp care împiedică adesea adâncime..
963,90LEI
Producător: Garrett
GTI 2500 TreasureHound EagleEye Aceasta bobina dubla ,atasata pe detectorul Garrett  GTI 2500,creste adancimea de detectie a obiectelor mari de doua,trei ori comparativ cu sonda standard. *Grafica de adancime nu este activa cu aceasta bobina...
2.862,94LEI
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)