Metal Detector Store
Produse în coș

SONDE

Producător: Garrett
Garrett ACE 4,5'' Sniper Search Coil Folositi aceasta sonda cand doriti sa cautati obiecte mici, pentru obiecte care nu sunt adanc ingropate in soluri poluate sau pentru locuri inguste. Rezistenta la apa Fabricat in SUA..
470,27 Lei
Producător: NEL
Bobina NEL Fly este cea mai recentă dezvoltare a NEL bazată pe o experiență de peste 10 ani în fabricarea bobinelor de căutare. Bobina este proiectată pe baza dorințelor căutătorilor. La fel ca cel mai bine vândut NEL Tornado, noua bobină NEL Fly este „mijlocul de aur” în gama de caracteristici de c..
603,90 Lei
Producător: NEL
        Bobina NEL Fly este cea mai recentă dezvoltare a NEL bazată pe o experiență de peste 10 ani în fabricarea bobinelor de căutare. Bobina este proiectată pe baza dorințelor căutătorilor. La fel ca cel mai bine vândut NEL Tornado, noua bobină NEL Fly este „mijlocul de aur” în..
603,90 Lei
Producător: NEL
Bobina (sonda) Tornado este cel mai popular model NEL.Excelenta pentru gasirea de monede,comori si artefacte ,bobina este foarte usoara pentru dimensiunile ei,doar 560 g.Bobina este superioara sondei standard in adancime (+30% -+50% in functie de modelul detectorului)precum si in acoperirea la sol (..
676,18 Lei
Producător: Garrett
Bobina Multi-Flex pentru Garrett APEX...
786,19 Lei
Producător: Garrett
Oferă adâncime mai mare și ID-ul țintei, plus o acoperire mai mare decât bobina Apex de serie. Notă: Ca urmare a tehnologiei bobinei Multi-Flex, bobina Apex Raider nu este compatibilă cu detectoarele ACE mai vechi. Bobinele ACE anterioare nu sunt compatibile cu un detector Apex...
840,29 Lei
Producător: Garrett
Această bobină oferă o creștere cu 25% a acoperirii solului în comparație cu o bobină DD de 8,5” x 11”. Acest lucru face ca Reaper să fie perfect pentru: detecția pe câmpuri mari, căutarea cache-urilor și balansarea deasupra miriștilor și a altor obstacole de câmp care împiedică adesea adâncime..
963,90 Lei
Producător: Garrett
GTI 2500 TreasureHound EagleEye Aceasta bobina dubla ,atasata pe detectorul Garrett  GTI 2500,creste adancimea de detectie a obiectelor mari de doua,trei ori comparativ cu sonda standard. *Grafica de adancime nu este activa cu aceasta bobina...
2.862,94 Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)