Metal Detector Store
Produse în coș

Garrett

Cele mai vândute
Producător: Garrett
Cutie Garrett pentri monede gasite din plastic rezistent cu diferite compartimente si dublu capac. Dimensiuni:160mm/95mm/55mm..
44,30LEI
Cele mai vândute
Producător: Garrett
Geanta de transportat obiecte descoperite de 25 cm cu fermoar.     Interior cu buzunare separate avand inchidere cu fermoar si banda laterala pe exterior pentru fixarea accesoriilor sau telefonului mobil...
59,16LEI
Cele mai vândute
Producător: Garrett
Din polyester negru cu arici pentru inchidere, cu sigla ACE, protejeaza unitatea de control de intemperii si murdarie...
74,00LEI
Cele mai vândute
Producător: Garrett
Cu dimensiuni de 53 cm x 33 cm este ideal pentru transportul unui detector de metale demontat, contine buzunar dedicat pentru bobina,buzunar cu fermoar frontal pentru accesorii si alte doua buzunare laterale...
74,00LEI
Producător: Garrett
Garrett TreasureSound sunt casti concepute special pentru a fi folosite pentru cautarea unor comori.Fabricate in SUA...
121,27LEI
Producător: Garrett
Casti Garrett ClearSound cu reglaj volum si captusite pentru mai mult confort.cablu extensibil 104 cm -208 cmjack audio model 1/4 (mare)..
148,26LEI
Cele mai vândute
Producător: Garrett
Geanta de transport pentru detectoare de metale din polyester intarit cu lungimea de 127 centimetri si doua buzunare cu fermoar.Ideala pentru transportul detectoarelor fara a demonta bobina...
148,26LEI
Producător: Garrett
Casti confortabile complet captusite, modelul MS-2 de la Garrett are impedanta de 8 ohmi si frecventa de raspuns 30-18.000 Hz.Control volum individual pe fiecare casca pentru o mai buna amplificare a semnalelor slabe.Mufa jack model 1/4 (mare)..
173,25LEI
Producător: Garrett
Garrett Master SoundCasti concepute special pentru confort la cautarea unei comori. Potrivit pentru toate tipurile de detectoare de metale.Dotate cu difuzoare dinamice, care intaresc semnalele mai slabe, fapt care va ajuta sa gasiti mai multe comori.Control dublu pentru reglarea volumului pentru con..
173,25LEI
Cele mai vândute -16 %
Producător: Garrett
Set complet pentru separararea aurului prin sita Pachetul include: 14'' (36 cm) Noul saitroc mare pentru separarea aurului Gold Trap 10''  (25 cm) saitroc mic pentru separarea aurului 14''  (36 cm) sita Lupa Sticla mica pentru aspirarea aurului 2 sticle pentru adunare..
207,70LEI 247,25LEI
Cele mai vândute
Producător: Garrett
Un cutit extrem de robust - excavator, produs din otel carbon cu dinti ascutiti laterali. Este prevazut cu un maner din cauciuc confortabil si cu piedica - fara posibilitatea de alunecare. Include si o teaca originala pentru curea...
222,50LEI
-8 %
Producător: Garrett
Seria de site (saitrocuri) pentru cautat aur Gravity Trap de la Garrett, renumită în lume, a condus industria timp de 30 de ani. Sitele de aur Garrett au un design striat la 90° care asigură o recuperare sigură, și rapidă a aurului în condiții umede sau uscate. Toate sitele Garre..
271,98LEI 296,70LEI
Producător: Garrett
Casti confortabile complet captusite, modelul MS-2 de la Garrett are impedanta de 8 ohmi si frecventa de raspuns 30-18.000 Hz.Control volum individual pe fiecare casca pentru o mai buna amplificare a semnalelor slabe.Mufa jack model dedicat AT PRO/AT GOLD/AT MAX/ ATX/SEA HUNTER&n..
316,80LEI
Producător: Garrett
Geanta de transport pentru detectoare de metale cu lungimea de 127 cm avand deschidere completa cu fermoar, manere , si bretele tip rucsac.Pot fi transportate toate modelele  Garrett fara demontarea bobinei.5 buzunare disponibile pentru depozitare aditionale...
420,51LEI
Producător: Garrett
Castile albastre de la Garrett sunt complet submersibile sipot fi conectate la modelele Garrett AT MAX/ AT PRO/ AT GOLD/ ATX/ SEA HUNTER II.Sunt captusite si au conectorul cu doi pini special pentru Garrett...
494,77LEI
Afişare 1 - 16 din 48 (3 pagini)

Când au început să comercializeze detectoare de metale în 1964, s-au concentrat pe realizarea celor mai bune detectoare de metale și vânzarea lor la un cost echitabil și rezonabil. De atunci, Garrett a fost dedicat să asigure toti clienții ca sunt prioritatea numărul unu.
Numele Garrett a ajuns să insemne mai mult; este o filozofie pentru satisfacția fără egal a clienților. Deși este adevărat că au avut convingerea că detectoarele lor de metale ar putea conduce industria spre rezultate performante, au realizat devreme că angajamentul și loialitatea față de clienți va fi cheia succesului.

Au invatat de-a lungul anilor că niciun program de reduceri de preț, caracteristică speciala de produs sau alt avantaj promoțional nu poate înlocui un client satisfăcut. Ei cred că un client fericit poate fi mai valoros decât cea mai elaborată campanie de publicitate. Satisfacția clienților nu va disparea niciodata, iar o companie care este dispusă să o furnizeze va fi întotdeauna luată în considerație.

In evolutia lor prin secolul 21, compania a stabilit obiective datorita carora, vor oferi clienților produse mai bune, o tehnologie mai bună și o mai bună informare.

Misiunea firmei Garrett este de a continua tradiția construirii unor detectoare sport și de securitate pentru generațiile viitoare.