Metal Detector Store
Produse în coș

SONDE

Producător: Golden Mask
Bobina de căutare Fighter S SMART de la Golden Mask este proiectată să funcționeze corect pe toate tipurile de sol - de la nemineralizate la foarte mineralizate. Acum nu mai trebuie să dețineți bobine diferite pentru diferite condiții de sol, Fighter S cu tehnologia sa SMART vă va înlocui vechile bo..
494,46 Lei
Producător: Golden Mask
Aceasta bobina eliptica are o buna acoperire la sol si sensibilitate la tinte mici, mentinand in acelasi timp o foarte buna adancime pentru obiecte medii si mari. Pentru utilizarea cu detectorul de metale este necesara o tija (standard sau telescopica). Marime: 28 x 42 cm ( 11 x 16 inch) Greutate:..
831,61 Lei
Producător: Golden Mask
Bobina de dimensiune medie  de 42 cm pentru Golden Mask Deep Hunter Pro3 si Pro3 SE ce are o buna acoperire la sol si sensibilitate, avand in acelasi timp o adancime excelenta pentru obiecte medii si mari. Bobina necesita tija standard sau telescopica. Marime: 42 cm/16 inch Greutate: 0,540 ..
831,61 Lei
Producător: Golden Mask
Bobina mare de diametru 58 cm pentru Deep Hunter Pro3 si Pro3 SE ideala pentru cautarea de obiecte medii si mari, comori si relicve. Bobina are o adancime mare putand fi folosita usor de o singura persoana, fata de  bobina standard de 125 x 125 care trebuie purtata de 2 persoane. Necesita tija stand..
1.128,59 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)