Metal Detector Store
Produse în coș

Minelab

Producător: Minelab
Protejeaza telefonul mobil in timpul detectiei. Potrivit pentru majoritatea modelelor de smartphone...
44,55 Lei
Cele mai vândute
Producător: Minelab
Usor de folosit si rezistenta, din material neutru ce nu va influenta detectorul...
70,16 Lei
Producător: Minelab
Se potriveste pentru sondele 10’’ x 5’’ DD Minelab X-TERRA...
90,18 Lei
Producător: Minelab
Geanta din material rezistent, perfecta pentru transportul detectorului Minelab GO-FIND si nu numai. Dotata si cu buzunare cu fermoar pentru depozitarea altor accesorii...
105,20 Lei
Producător: Minelab
Casti audio in-ear KOSS  cu mufa de 3,5mm (1/8 inch), se potrivesc la seria Minelab GO-FIND si majoritatea telefoanelor mobile...
120,25 Lei
Producător: Minelab
Casti audio RPG Minelab de 32 ohm...
195,38 Lei
Cele mai vândute
Producător: Minelab
Pentru toate detectoarele Minelab cu bobina maxim de 28. Dimensiuni: 135 cm x 42 cm..
240,48 Lei
Cele mai vândute
Producător: Minelab
Minelab PRO-GOLD set complet compus din : 10’’ saitroc 15’’ saitroc Separator sita perfecta pentru a sta deasupra unei galeti de 20L husa Lupa magnet sticluta vacumatica pipeta 2 eprubete..
245,22 Lei
Producător: Minelab
Castile au mufa jack mare de 1/4’’, nu au reglaj volum.(Acesta se face din detector)..
320,65 Lei
Cele mai vândute -16 %
Producător: Minelab
  Pinpointerele din seria PRO-FIND va ajuta sa localizati precis tintele metalice in gauri mici sau crevase unde bobina detectorului nu poate patrunde. Astfel gaurile sapate sunt mai mici, economisiti timp in gasirea tintei si impactul asupra mediului este redus. Pinpoi..
495,00 Lei 589,05 Lei
Cele mai vândute
Producător: Minelab
Pinpointerul Minelab Pro-FIND 20 este de nelipsit din dotarea oricarui detectorist, avand toate caracteristicile asteptate de la un pinpointer Minelab intr-o carcasa rezistenta la intemperii. Simplu si usor de folosit, acest pinpointer poate face identificarea tintelor metalice prin vibratie, u..
645,00 Lei
Cele mai vândute -18 %
Producător: Minelab
Pinpointerul  PRO-FIND 35  este un instrument esential din pachetul de detectie. Localizeaza tintele rapid si precis – si in premiera vine cu  ton ID pentru Feroase! Pinpointerele din seria PRO-FIND va ajuta sa localizati precis tintele metalice in gaur..
645,00 Lei 787,05 Lei
Cele mai vândute
Producător: Minelab
Noul model pentru incepatori de la Minelab pe 2018, Go-Find 11 este usor de folosit putind fi un excelent cadou pentru orice varsta. Recomandat pentru incepatori, cautari de monede si relicve. Caracteristici tehnice: Moduri cautare:2 Frecventa: 7,8 kHz tehnologie VLF Sonda:8’’ rezistent..
695,00 Lei
Cele mai vândute
Producător: Minelab
Fara sa fie dificil de folosit dar complet inovativ si inteligent noul Minelab GO-FIND 22 este usor de transportat, forate portabil si compact prin extindere. Cu o greutate super usoara, numai 1 kg, ofera performante inalte in detectie iar prin modurile presetate de cautare impreuna cu pictogramele ..
895,00 Lei
Producător: Minelab
Sonda rezistenta la apa ,tip DD, ofera adancime de detectie performanta si o larga suprafata de acoperire. Compatibila cu modelele Minelab X-Terra : 705, 705 Gold Pack, 505, 70 Garantie 24 de luni...
997,00 Lei
Cele mai vândute
Producător: Minelab
        Cu MINELAB GO-FIND 44 puteti cauta mai adanc pentru a gasi ceea ce alti cautatori de comori au scapat. Avand performante superioare datorita tehnologiei avansate si caracteristicilor inovative, detectorul de metale GO-FIND 44 e..
1.195,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 33 (3 pagini)

Minelab este lider mondial în furnizarea tehnologiilor de detectare a metalelor pentru consumatori, deminarea umanitară și interventii militare. Prin dedicația noastră pentru cercetare, dezvoltare și proiectare inovatoare, Minelab este principalul producător mondial de produse de detectare. În ultimii 30 de ani, Minelab a introdus o tehnologie mai inovatoare și mai practică decât oricare dintre concurenții noștri și a ridicat industria de detectare a metalelor la noi niveluri de excelență. Inovațiile tehnologice ale Minelab sunt conduse de fizicianul Bruce Candy.

Cu operațiunile de producție, distribuție și service clienți din Australia, Europa, Orientul Mijlociu, Asia și America, ne asiguram ca suntem mereu aproape de clienti. Rețeaua globală de distribuitori autorizați Minelab vă oferă cele mai recente cunoștințe despre produsele și tehnicile care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți rata de succes în domeniu. Minelab este o companie care detine certificat de calitate ISO 9001. ISO 9001 este o certificare standard de calitate la nivel mondial, care asigură o îmbunătățire continuă, pentru a oferi clienților noștri un nivel maxim de calitate a produselor.

În 2008, Minelab a devenit membru al grupului dinamic al companiilor Codan. Compania mamă, Codan Limited, este lider internațional pe piețele de radiofrecvență cu clienți din peste 150 de țări. În 2009, Codan și-a sărbătorit anul comemorativ, marcând 50 de ani de echipament de comunicare Codan.

În 2015, am deschis biroul nostru regional din Dubai pentru a răspunde mai bine nevoilor minerilor de aur artizanal la scară mică din Africa.

La Minelab, sporim norocul oamenilor creând cele mai bune detectoare de metale din lume.

Furnizorul de servicii de producție al Grupului Codan

Începând cu luna decembrie 2009, compania Plexus Corp, o companie din SUA, situată în Penang, Malaezia, a fost responsabilă pentru majoritatea producției de detectori de metale la nivel mondial al companiei Minelab. Minelab este mândru de asocierea cu partenerul extern în Malaezia. Detectoarele metalice originale Minelab sunt fabricate exclusiv de către Minelab în Australia și de către Plexus Corp, SUA în facilitatea malaeziană.