Metal Detector Store
Produse în coș

de Securitate

Producător: Nokta / Makro
ACUM FIECARE LOC ESTE  MAI SIGUR! Securitatea devine și mai importantă în viața publică de astăzi. Prin urmare, soluțiile de securitate sunt necesare în aproape fiecare parte a vieții noastre de zi cu zi. Ultra Scanner, cu sensibilitatea supremă, timpul de răspuns rapid, designul ușor și er..
645,00 Lei
Producător: Garrett
Specificatii tehnice:   Alerta audio Alerta vizuala cu leduri Eliminare interferente electromagnitice Mod de minimalizare sensivitate Protectie la inversarea polaritatii bateriei sau a acumulatorii Consum redus de energie - 20 zile (cel putin) cu o baterie alkalina Folosire in mod silent (..
915,50 Lei
Producător: Garrett
Caracteristici: Sensitivitate Optima: detecteaza arme feroase, neferoase si din otel inoxidabil, obiecte de contrabanda si alte obiecte metalice. Autocalibrare: tehnologia microprocesorului digital elimina nevoia de ajustare a sensitivitatii periodice. Profil Alungit: dispune o suprafata de scana..
1.064,25 Lei
Producător: Nokta / Makro
PRIMUL DETECTOR DE METALE PORTABIL DE SECURITATE ÎN LUME REZISTENT LA APĂ SIGURANȚA NU POATE FI COMPROMISĂ, ATÂT ÎN INTERIOR, CÂT ȘI ÎN EXTERIOR! Noua linie de detectoare de metale de securitate Nokta duce securitatea la un nivel cu totul nou, oferind tehnologii avansate de detectare și f..
1.645,00 Lei
Producător: Garrett
Poarta Detector Garrett PD6500i este liderul tehnologic in acest domeniu fiind alegerea universala pentru toate autoritatile profesionale de securitate. Aceasta poarta este ideala pentru evenimente speciale desfasurate in stadioane, scoli, sau alte spatii mari prin usurinta si rapiditatea instalarii..
27.200,25 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)