Metal Detector Store
Produse în coș

de Securitate

Producător: Garrett
Specificatii tehnice:   Alerta audio Alerta vizuala cu leduri Eliminare interferente electromagnitice Mod de minimalizare sensivitate Protectie la inversarea polaritatii bateriei sau a acumulatorii Consum redus de energie - 20 zile (cel putin) cu o baterie alkalina Folosire in mod silent (..
915,50 Lei
Producător: Garrett
Caracteristici: Sensitivitate Optima: detecteaza arme feroase, neferoase si din otel inoxidabil, obiecte de contrabanda si alte obiecte metalice. Autocalibrare: tehnologia microprocesorului digital elimina nevoia de ajustare a sensitivitatii periodice. Profil Alungit: dispune o suprafata de scana..
1.064,25 Lei
Producător: Nokta / Makro
PRIMUL DETECTOR DE METALE PORTABIL DE SECURITATE ÎN LUME SIGURANȚA NU POATE FI COMPROMISĂ, ATÂT ÎN INTERIOR, CÂT ȘI ÎN EXTERIOR! Noua linie de detectoare de metale de securitate Nokta Makro duce securitatea la un nivel cu totul nou, oferind tehnologii avansate de detectare și fiabilitate maximă. N..
1.478,44 Lei
-3 %
Producător: Garrett
Garrett CS 5000 este unul dintre sistemele cele mai economice si eficace de detectoare de metale. Tehnologia lui cu microprocessor asigura o sensibilitate mai mare la detectia armelor din cap pana in picioare. Detectorul de metale este conceput din laminat dur, rezistent  la folosinta si zgarie..
18.805,05 Lei 19.374,30 Lei
-5 %
Producător: Garrett
Garrett MT 5500 ofera functionarea cea mai eficace la maxim cu tehnologia extraordinara de scanare – localizare de obiecte metalice la stanga, in mijloc sau la dreapta. Recunoscut in toata lumea MT 5500 satisface cererea tot mai mare de securitate profesionala oriunde in lume, cu maxima eficienta si..
20.785,05 Lei 21.775,05 Lei
Producător: Garrett
Poarta Detector Garrett PD6500i este liderul tehnologic in acest domeniu fiind alegerea universala pentru toate autoritatile profesionale de securitate. Aceasta poarta este ideala pentru evenimente speciale desfasurate in stadioane, scoli, sau alte spatii mari prin usurinta si rapiditatea instalarii..
27.200,25 Lei
Producător: Garrett
Garrett MS 3500 este conceput special ca sa reziste la orice conditii atmosferice si sa fie folosit in locuri precum inchisori si alte locuri care au nevoie de protectie maxima. Detectorul de metale ofera o detectie fiabila si sigura de la ultimul arc pana la podea, o s..
27.200,27 Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)