Metal Detector Store
Produse în coș

QUEST

Producător: QUEST
Calitate, rapiditate și stil. Pentru purtarea ambelor piciorului stâng sau drept. Vă permite să scoateți Pinpointerul mai rapid și mai ușor atunci când genunchiul este pe teren. Se potrivește cu Pinpointerele Garrett pro, Minelab Pro-find, White's TRX, Kellyco Vulcan, Deteknix XPointer ..
158,23 Lei
Producător: QUEST
Maner-Tija originala pentru Quest Scuba Tector Pro..
338,00 Lei
Producător: QUEST
Pinpointer Quest XPOINTER  rezistent la stropiri sau ploi abundente cu tehnologie pulse induction. Greutate: 135 grame (fără baterie) Lungime: 25 cm Frecvență de funcționare: 95 kHz Setari: Sensitivitate pe 4 nivele Mod alarma Indicatoare automate Audio și vibrații. Iluminare cu LED Culoar..
470,25 Lei
Producător: QUEST
Quest XPointer Max - sensibilitate maximă și capabilități maxime! XPointer Max este complet rezistent la apă, are un afișaj fluorescent, baterie reîncărcabilă încorporată și poate chiar să distingă între metale feroase și neferoase. Cu un design inovator, XPointer Max este un pinpointer de înal..
737,55 Lei
Producător: QUEST
Quest XPointer Max cu putere maximă și ajustabilitate maximă este acum disponibil cu MAGIC HOLSTER! În ceea ce privește firma Quest, XPointer Max este un alt exemplu remarcabil de inovație, așa cum este exemplificat de noul Magic Holster. Datorită tocului magic, pornirea și oprirea constantă a in..
819,00 Lei
Producător: QUEST
Detectorul de metale Quest Scuba Tector  este submersibil pana  la adancimi de  60 metri in apa dulce sau sarata, avand o bobina mono de 5 x 4 inch este usor de utilizat avand doua butoane si o lanterna LED. Caracteristici: Alimentat de baterie Li-Po Sonda mono de 5x4 ” LED / vibrații / alarmă ..
891,00 Lei
Cele mai vândute
Producător: QUEST
Acum cu PROMOTIE: Pinpointerul Quest Xpointer cadou! Detectorul  de metale QUEST X5  este oferit pentru cea mai bună performanță posibilă în soluri extrem de mineralizate sau sarate de plajă. Cântărind doar 970 de grame, QUEST X5  are un Primer Balance automat, un meniu i..
995,00 Lei
Producător: QUEST
Detectorul de metale Quest Scuba Tector Pro este detectorul impermeabil portabil perfect  pentru a va insoti in vacanta. Cu Scuba Tector Pro v aputeti scufunda pana la o adancime de 60 de metri sub apa si cu adaptorul inclus puteti atasa pur si simplu un maner (nu este inclus), care permite si ..
1.133,55 Lei
Cele mai vândute
Producător: QUEST
  Noul QUEST X10 PRO  este gata să vă ducă direct în apă pentru a căuta comori subacvatice. Cu o rezistență la apă de până la 3 m, puteți face scufundări cu X10 Pro, spre deosebire de X10, și puteți găsi, de asemenea, comori subacvatice. De asemenea, echipat cu o frecvență mai mare..
1.200,00 Lei
Producător: QUEST
Noul detector de metale QUEST Q30+ este un aparat usor si ergonomic, perfect pentru detectoristii cu experienta variata de la incepatori pana la profesionisti la un pret accesibil. In plus, avand manerul reglabil, lungimea lui se poate adapta cuinaltimea oricarui utilizator, fie si copii. QUEST Q30..
1.955,25 Lei
Producător: QUEST
Detectorul de metale QUEST Q60 este un aparat cu multi frecventa, rezistent la apa cu un raport pret/performanta imbatabil  pentru toate conditiile de detectie incluzand soluri foarte mineralizate. Avand 1,5 kg, bobina  BeastX de 13’’ x 9’’. ground balance automat, meniu intuitiv si u..
2.772,00 Lei
Producător: QUEST
Detectorul de metale QUEST V60 este cel mai recent model  lansat de brandul QUEST. Cu tehnologie de ultima oră, QUEST V60 este primul detector multifrecvență simultan al mărcii (de la 5 la 40 khz)! Rezistent la apă până la 5 metri, echipat cu o tijă de aluminiu cu ..
2.995,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)

„Detectoare de metale Quest”, unde detectorul întâlnește tehnologia. QUEST este un producător de detectoare de metale fondat de detectoriști la fel ca dvs., interesați de recuperarea artefactelor, monedelor și a altor obiecte valoroase. Linia Quest de detectoare de metale și accesorii reflectă nu numai tehnologia de vârf, ci și valoarea.

Sucursala noastra E.U.  este situată în Lippenhuizen, Olanda, pentru a oferi servicii rapide și eficiente regiunilor din Europa. Detectoarele și accesoriile de metale Quest sunt produse practice in propria liga. Design care încorporează caracteristicile preferate ale utilizatorilor combinate cu caracteristicile proprii ale Quest sunt o echipă câștigătoare. Fie că detectati pe uscat sau în apă și indiferent de ce tip de comoară doriți, Quest vă acoperă.

După cum s-ar putea să știți, numele Quest provine de la 3000 de nume trimise de detectoriști din întreaga lume.

În fiecare an sponsorizăm mitinguri de detectare a metalelor în diferite zone pentru a încuraja mai mulți oameni să se alăture acestui hobby. Vă așteptăm să ne alăturați în următorul festival de detectare!

Investim în continuare peste 30% din veniturile noastre în dezvoltarea tehnologiei de ultimă oră. Apreciem clienții și dealerii noștri livrând detectoare și accesorii de metale de calitate superioară.