Metal Detector Store
Produse în coș

subacvatice

Producător: QUEST
Detectorul de metale Quest Scuba Tector Pro este detectorul impermeabil portabil perfect  pentru a va insoti in vacanta. Cu Scuba Tector Pro v aputeti scufunda pana la o adancime de 60 de metri sub apa si cu adaptorul inclus puteti atasa pur si simplu un maner (nu este inclus), care permite si detec..
1.133,55LEI
Cele mai vândute
Producător: Garrett
    La achizitionarea acestui produs primiti 5 cadouri -  casti Garrett, set prospectare Karma, lanterna, 1 DVD cu cataloage de monede antice, 1 DVD cu o colectie de 50 de carti despre monedele antice si istoria lor  si 2 manusi! Garrett AT Pro este un detector de metale care poate fi..
3.209,06LEI
Producător: Nokta / Makro
Noua seria de la MAKRO, seria Kruzer  va readuce la viata  zonele prin care deja a s-a detectat oferind  cea mai buna performanta si adancime combinate cu constructia robusta si rezistenta la apa. Daca preferati detectia pe plaja, noul Kruzer vine cu setari specifice avansat..
3.212,55LEI
Producător: Tesoro
Tesoro Sand Shark este un detector de metale de tip Pulse Induction, este si cu un microprocesor care controleaza functiile aparatului.Detectoarele de metale de tip Pulse Induction au fost intotdeauna alegerea preferata atunci cand se lucreaza pe nisip umed. Tehnologia ..
3.331,09LEI
Cele mai vândute -7 %
Producător: Minelab
NOUL Minelab EquInox 600     La fel de adaptabil pentru toate tipurile de  tinte si conditii de teren ... Doar selectati locatia de detectare si mergeti! Cu o tehnologie inovatoare multi-frecventa, NOU, seria EQUINOX redefineste detectarea in orice scop ..
3.456,29LEI 3.703,52LEI
Cele mai vândute -9 %
Producător: Garrett
La achizitionarea acestui produs primiti 6 cadouri - casti, saitroc, sita, doua DVD uri ce contin carti si cataloage  pentru monezi antice si manusi! Garrett AT Gold este un detector de metale care poate sa fie folosit pe orice fel de teren. Este ideal daca veti cauta pepite d..
3.604,63LEI 3.955,05LEI
Producător: Nokta / Makro
Funcționând la o frecvență înaltă de 61 kHz, Gold KRUZER va readuce la viață câmpurile de aur vânate, oferind cea mai bună sensibilitate la cele mai mici pepite. Pe lângă performanțele sale excepționale în condiții dure de sol și stânci fierbinți, designul său robust și rezistent la apă face din Gol..
3.703,50LEI
-12 %
Producător: Nokta / Makro
Noul detector de metale ANFIBIO Multi avand 3 frecvente de operare(5/14/20 kHz) va ofera performante superioare in adancime si viteza de recuperare indiferent daca detectati in parcuri, zone antice sau plaje in cautarea de monede, relicve sau bijuterii. Usor de operat prin designul Meniului cu un si..
3.703,54LEI 4.202,55LEI
Producător: Tesoro
Tesoro Tiger Shark este un detector de metale care este dotat cu un system de control cu microprocesor care face aceast aparat multifunctional. In mod normal , Tiger Shark functioneaza la fel ca orice alt detector de metale Tesoro. Aparatul este dotat cu ground balance manual si discriminare ajustab..
3.722,15LEI
Producător: Garrett
Garrett Sea Hunter   La achizitionarea acestui aparat primiti 5 cadouri: saitroc si sita pentru prospectarea aurului, lopata, LED lanterna cu baterii si 2 manusi! Un aparat ideal pentru vanatoare de comori pe plaja sau in mare. Este de tip Pulse Induction (cu tehnologie puls inductie). G..
3.752,97LEI
Cele mai vândute -6 %
Producător: Garrett
Foarte recomandat: Monede, Bijuterii, Ascunzatori, Relicve, Concursuri de Explorare si Detectare Subacvatica   Puternic, Wireless, Performant pe orice sol.Conceput pentru exploratorii profesionisti. Caracteristici: NOUA tehnologi..
3.955,05LEI 4.202,55LEI
Producător: Fisher
Detector de metale Fisher 1280-X Functia Apasa si Incepe cautarea Rezistent la apa: pana la 75 de metri Un diapazon complet de discriminare Sensibilitate reglabila Raspuns audio si vizual la detectarea tintei Discriminare VLF Sonda de 8" inci Durata de viata a bateriei - pana la 75 de ore ..
4.376,04LEI
Producător: Nokta / Makro
Va prezentam intrarea in arena detectoarelor multifrecventa a noului Nokta|MAKRO LEGEND NU ACCEPTATI SA PLATITI MAI MULT PENTRU MAI PUTIN! Primul detector de metale cu mai multe frecvențe simultan de la Nokta|MAKRO , The LEGEND este dotat cu caracteristici care îl fac cel mai bun detector..
4.445,20LEI
Producător: Fisher
Detector de metale Fisher 1280-X Functia Apasa si Incepe cautarea Rezistent la apa: pana la 75 de metri Un diapazon complet de discriminare Sensibilitate reglabila Raspuns audio si vizual la detectarea tintei Discriminare VLF Sonda de 10,5" inci Durata de viata a bateriei - pana la 75 de o..
4.549,11LEI
Cele mai vândute -5 %
Producător: Minelab
NOUL Minelab EquInox 800     Cu functionalitatea adaugata a modului Gold, High Frequency 20/40 kHz, accesorii audio fara fir si setari avansate, EQUINOX 800 ofera o versatilitate extra. Caracteristici: Multi-frecventa simultana-Foarte inteligent, Multi-Frecventa ..
4.939,68LEI 5.186,91LEI
Producător: Garrett
La achizitionarea acestui produs primiti si 5 cadouri - saitroc, sita, lanterna, lopata si 2 manusi! Garrett Infinium LS este detectorul care poate sa fie folosit pe orice fel de terenuri, chiar si apa. Un detector de tip Pulse Induction special conceput pentru soluri mineralizate. Se recomanda pen..
6.182,56LEI
Afişare 1 - 16 din 25 (2 pagini)