Metal Detector Store
Produse în coș

Geofizice

Producător: Nokta / Makro
TEHNOLOGIE SUPERIOARĂ LA DETECȚIA METALELOR ȘI A CAVITĂȚILOR Jeohunter 3D Dual System este proiectat și fabricat folosind cele mai noi tehnologii, fiind cel mai avansat detector din lume pentru localizarea metalelor prețioase și detectarea cavităților ascunse, Jeohunter 3D Dual System este u..
19.500,00 Lei
-14 %
Producător: Nokta / Makro
Detectorul de metale Invenio PRO de la Nokta/Makro deschide o noua era in domeniul detectiei de metale prin tehnologia de ultima ora in imagistica 3D ce poate  aproxima forma, adancimea, dimensiunile obiectelor sau cavitatilor aflate in sol. Ideal pentru Vantori de comori, Arhe..
29.500,00 Lei 34.155,00 Lei
Producător: OKM
Fusion Light este un scaner la sol ușor de utilizat pentru căutătorii de comori care caută artefacte îngropate și comori ascunse în cavități precum morminte, tuneluri și depozite subterane. Vine complet cu un telefon smartphone Android preinstalat cu aplicația OKM Fusion Light. Imediat din cutie,..
29.690,50 Lei
Producător: OKM
Detectorul de metale/scannerul 3D OKM Evolution NTX poate fi folosit pentru cautarea de comori si obiecte de aur, relicve si artefacte, bijuterii si cavouri sau camere secrete. Spre deosebire de alte detectoare de metale, OKM Evolution NTX poate procesa imagini grafice 3d ale obiectel..
35.640,50 Lei
-10 %
Producător: Nokta / Makro
Detectorul de metale Invenio de la Nokta/Makro deschide o noua era in domeniul detectiei de metale prin tehnologia de ultima ora in imagistica 3D ce poate  aproxima forma, adancimea, dimensiunile obiectelor sau cavitatilor aflate in sol. Ideal pentru Vantori de comori, Arheologi, Municip..
39.500,00 Lei 44.055,00 Lei
Producător: OKM
   GeoSeeker este un detector geoelectric  care poate fi folosit pentru gasirea de cavitati si depozite de apa ascunse. Toate componentele hardware sunt controlate de o moderna Tableta PC cu Android cu aplicatie software usor de folosit. Comenzile si rezultatele masurate sunt transfer..
53.490,50 Lei
-7 %
Producător: OKM
OKM eXp 6000 –Detector de metale 3D wireless,scanner terestru cu touch-screen si ochelari video     Detectorul de metale eXp 6000 este unul dintre cele mai bune detectoare produse de OKM destinat cautatorilor de comori,detectoristilor de metale,arheologi,prospectori,cautatori de au..
121.225,50 Lei 130.840,50 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)