Metal Detector Store
Produse în coș

Pinpointers

Pinpointerul Gold Hunter TM (Tough Man) este  ideal pentru gasirea rapida si precisa a tintelor metalice mici in aproape orice conditii de detectie. Cu ajutorul lui, veti recupera tintele mai repede, nu veti fi nevoit sa faceti gropi prea mari pentru gasirea tintelor metalice. Pinpoin..
371,25 Lei
Producător: QUEST
Pinpointer Quest XPOINTER  rezistent la stropiri sau ploi abundente cu tehnologie pulse induction. Greutate: 135 grame (fără baterie) Lungime: 25 cm Frecvență de funcționare: 95 kHz Setari: Sensitivitate pe 4 nivele Mod alarma Indicatoare automate Audio și vibrații. Ilu..
470,25 Lei
-16 %
Producător: Minelab
  Pinpointerele din seria PRO-FIND va ajuta sa localizati precis tintele metalice in gauri mici sau crevase unde bobina detectorului nu poate patrunde. Astfel gaurile sapate sunt mai mici, economisiti timp in gasirea tintei si impactul asupra mediului este redus. Pinpoi..
495,00 Lei 589,05 Lei
-9 %
Producător: Nokta / Makro
Nokta Pointer este un pinpointer rezistent la apă (standard IP67) cu reglaj de sensitivitate, lanterna LED și alarmă în cazul pierderii. Caracteristici: -Alarmă în caz de pierdere și oprire automată: După 5 minute de inactivitate, indicatorul emite o alarmă sonoră și LED-ul..
495,00 Lei 545,50 Lei
-10 %
Producător: XP
Noul Pinpointer XP MI-4 este proiectat pentru a putea fi folosit de catre toti iubitorii hobbyului detectiei de metale la un pret competitiv. Acest model are toate caracteristicile pinpointerului MI-6 mai putin conectivitatea wireless cu detectorul de metale XP DEUS. Cara..
575,50 Lei 638,55 Lei
Producător: Minelab
Pinpointerul Minelab Pro-FIND 20 este de nelipsit din dotarea oricarui detectorist, avand toate caracteristicile asteptate de la un pinpointer Minelab intr-o carcasa rezistenta la intemperii. Simplu si usor de folosit, acest pinpointer poate face identificarea tintelor metalice prin vibratie, u..
645,00 Lei
-18 %
Producător: Minelab
Pinpointerul  PRO-FIND 35  este un instrument esential din pachetul de detectie. Localizeaza tintele rapid si precis – si in premiera vine cu  ton ID pentru Feroase! Pinpointerele din seria PRO-FIND va ajuta sa localizati precis tintele metalice in gaur..
645,00 Lei 787,05 Lei
Producător: Nokta / Makro
Pachetul de accesorii Nokta ADVANTAGE cuprinde: -Nokta Pointer -Cutit Premium Digger -Gentuta Finds Pouch -Holster pinpointer de picior -Sapca Nokta|Makro -Snur de siguranta -cablu de incarcare..
700,40 Lei
Producător: QUEST
Quest XPointer Max - sensibilitate maximă și capabilități maxime! XPointer Max este complet rezistent la apă, are un afișaj fluorescent, baterie reîncărcabilă încorporată și poate chiar să distingă între metale feroase și neferoase. Cu un design inovator, XPointer Max este un pinpointer de înal..
737,55 Lei
-11 %
Producător: XP
PINPOINTER XP MI-6    Noul Pinpointer  MI-6 de la XP vine cu o gama larga de caracteristici inovative in comparatie cu alte produse similare:  Conectare cu modelele XP ORX, DEUS si DEUS II ·        &..
745,70 Lei 836,55 Lei
Producător: Garrett
Specificatii: - Complet submersibil pana la 3 m si culoarea portocalie il face vizibil sub apa. - Sensibilitate maxima pentru detectie imbunatatita ale pepitelor de aur si pentru alte tinte mici. Puteti alege intre 3 nivele de sensibilitate. -Reacordare (calibrare) rapida: O simpla apasare ..
786,19 Lei
Producător: Nokta / Makro
Noul Nokta AccuPOINT Pinpointer este  MAI INTELIGENT și MAI RAPID AccuPOINT a fost proiectat meticulos pentru a vă simplifica experiența de detectare, oferind o călătorie fără întreruperi cu navigare intuitivă în meniu și vizibilitate în timp real a setărilor pe un afișaj color vib..
795,00 Lei
Producător: Garrett
Acest model de pinpointer vine cu tehnologia wireless Z-Lynk pentru conectare cu detectoarele Garrett  ce au aceasta optiune. Specificatii: - Complet submersibil pana la 3 m si culoarea portocalie il face vizibil sub apa. - Sensibilitate maxima pentru detectie imbunatatita ale pepitelor de..
799,00 Lei
Producător: QUEST
Quest XPointer Max cu putere maximă și ajustabilitate maximă este acum disponibil cu MAGIC HOLSTER! În ceea ce privește firma Quest, XPointer Max este un alt exemplu remarcabil de inovație, așa cum este exemplificat de noul Magic Holster. Datorită tocului magic, pornirea și oprirea constantă a in..
819,00 Lei
Producător: Minelab
     Conceput pentru detectoristul complet, acest pinpointer foarte vizibil, complet rezistent la apă, are o adâncime crescută, sensibilitate reglabilă pe 5 niveluri, Reajustare rapidă, ID de ton feros și alarmă de pierdere la îndemână. Cu PRO-FIND 40 descoperă monede, inele și aur cu..
845,00 Lei
Producător: QUEST
Detectorul de metale Quest Scuba Tector  este submersibil pana  la adancimi de  60 metri in apa dulce sau sarata, avand o bobina mono de 5 x 4 inch este usor de utilizat avand doua butoane si o lanterna LED. Caracteristici: Alimentat de baterie Li-Po Sonda mon..
891,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 20 (2 pagini)