Metal Detector Store
Produse în coș

Pinpointers

Online Only Cele mai vândute
Producător: Teknetics
Cu Pinpointe-ul Teknetics localizarea obiectelor ingropate devine mai usoara si rapida. Ideal pentru localizarea exacta a tintei. Un asistent perfect de cautare a cablurilor si armaturei in pereti.Caracteristicii:Este usor de setat - Aceasta se pune in functiune si se opreste foarte usor de la un si..
242,53LEI
Cele mai vândute
Pinpointerul Gold Hunter Pro este  ideal pentru gasirea rapida si precisa a tintelor metalice mici in aproape orice conditii de detectie. Cu ajutorul lui, veti recupera tintele mai repede, nu veti fi nevoit sa faceti gropi prea mari pentru gasirea tintelor metalice. Pinpointerul poate fi folosit pen..
321,75LEI
Cele mai vândute
Pinpointerul Gold Hunter TM (Tough Man) este  ideal pentru gasirea rapida si precisa a tintelor metalice mici in aproape orice conditii de detectie. Cu ajutorul lui, veti recupera tintele mai repede, nu veti fi nevoit sa faceti gropi prea mari pentru gasirea tintelor metalice. Pinpointerul poate fi ..
371,25LEI
Cele mai vândute -25 %
Producător: Minelab
  Pinpointerele din seria PRO-FIND va ajuta sa localizati precis tintele metalice in gauri mici sau crevase unde bobina detectorului nu poate patrunde. Astfel gaurile sapate sunt mai mici, economisiti timp in gasirea tintei si impactul asupra mediului este redus. Pinpointerul Minelab PRO-FIND 15..
440,55LEI 589,05LEI
Producător: QUEST
Pinpointer Quest XPOINTER  rezistent la stropiri sau ploi abundente cu tehnologie pulse induction. Greutate: 135 grame (fără baterie) Lungime: 25 cm Frecvență de funcționare: 95 kHz Setari: Sensitivitate pe 4 nivele Mod alarma Indicatoare automate Audio și vibrații. Iluminare cu LED Culoar..
470,25LEI
Cele mai vândute -23 %
Producător: XP
Noul Pinpointer XP MI-4 este proiectat pentru a putea fi folosit de catre toti iubitorii hobbyului detectiei de metale la un pret competitiv. Acest model are toate caracteristicile pinpointerului MI-6 mai putin conectivitatea wireless cu detectorul de metale XP DEUS. Caracteristici:   Acumulato..
490,05LEI 638,55LEI
Producător: Nokta / Makro
Nokta Pointer este un pinpointer rezistent la apă (standard IP67) cu reglaj de sensitivitate, lanterna LED și alarmă în cazul pierderii. Caracteristici: -Alarmă în caz de pierdere și oprire automată: După 5 minute de inactivitate, indicatorul emite o alarmă sonoră și LED-ul începe să clipească..
538,95LEI
Cele mai vândute
Producător: Minelab
Pinpointerul Minelab Pro-FIND 20 este de nelipsit din dotarea oricarui detectorist, avand toate caracteristicile asteptate de la un pinpointer Minelab intr-o carcasa rezistenta la intemperii. Simplu si usor de folosit, acest pinpointer poate face identificarea tintelor metalice prin vibratie, usuran..
539,55LEI
Cele mai vândute -14 %
Producător: Garrett
Datorita NOULUI Garrett Pro-Pointer II localizarea obiectelor ingropate devine mai usoara si rapida. Pinpointer-ul nu necesita setari suplimentare, nici nu afecteaza functionarea detectorului de metale. Caracteristici Gasiti obiectele metalice ingropate mai repede. Alerta audio..
593,76LEI 688,05LEI
Cele mai vândute -26 %
Producător: XP
PINPOINTER XP MI-6    Noul Pinpointer  MI-6 de la XP vine cu o gama larga de caracteristici inovative in comparatie cu alte produse similare:     ·         Semnalul audio este transmis direct catre detectorul DEUS ·         Are un sistem dedicat de anulare a interferentelor intre  MI-6 si DEU..
618,75LEI 836,55LEI
Cele mai vândute
Producător: Nokta / Makro
Nokta|Makro aduce pe piata cel mai inovativ pinpointer cu modul wireless incorporat subacvatic, rezistent pana la 60m adancime. Caracteristici: -Design special ce permite transformarea rapida a dispozitivului de la un detector subacvatic intr-un pinpointer si invers in doar cateva secunde..
637,86LEI
Producător: QUEST
Pinpointerul Quest XPOINTER PRO  ofera entuziastilor in ale detectiei de metale un produs foarte avansat tehnologic cu rezistenta la apa pana la 60m  (dulce sau sarata). Caractersitici Tehnice: -Alarma in caz de pierdere, ajustabila si pentru salvarea bateriei la fiecare 3 minute de stand-by -Lan..
638,55LEI
Cele mai vândute -13 %
Producător: Minelab
Pinpointerul  PRO-FIND 35  este un instrument esential din pachetul de detectie. Localizeaza tintele rapid si precis – si in premiera vine cu  ton ID pentru Feroase! Pinpointerele din seria PRO-FIND va ajuta sa localizati precis tintele metalice in gauri mici sau crevase unde bobina detectorului ..
688,05LEI 787,05LEI
Producător: Nokta / Makro
Pachetul de accesorii Nokta|Makro ADVANTAGE cuprinde: -Pulsedive Pointer Nokta|makro -Cutit Premium Digger -Gentuta Finds Pouch -Holster pinpointer de picior -Sapca Nokta|Makro  ..
692,00LEI
Cele mai vândute -15 %
Producător: Minelab
Pinpointerul  PRO-FIND 25 ajuta in localizarea precisa a tintelor de extras unde bobina detectorului de metale nu poate intra.Astfel veti face gauri in pamant mai mici, veti sapa mai putin, relieful va fi deranjat mai putin si recuperarea tintei va fi mai rapida.Tehnologia avansata a pinpointerului ..
737,55LEI 866,25LEI
Cele mai vândute -6 %
Producător: Garrett
Specificatii: - Complet submersibil pana la 3 m si culoarea portocalie il face vizibil sub apa. - Sensibilitate maxima pentru detectie imbunatatita ale pepitelor de aur si pentru alte tinte mici. Puteti alege intre 3 nivele de sensibilitate. -Reacordare (calibrare) rapida: O simpla apasare a buto..
737,55LEI 781,85LEI
Afişare 1 - 16 din 23 (2 pagini)