Garrett

 

Când au început să comercializeze detectoare de metale în 1964, s-au concentrat pe realizarea celor mai bune detectoare de metale și vânzarea lor la un cost echitabil și rezonabil. De atunci, Garrett a fost dedicat să asigure toti clienții ca sunt prioritatea numărul unu.
Numele Garrett a ajuns să insemne mai mult; este o filozofie pentru satisfacția fără egal a clienților. Deși este adevărat că au avut convingerea că detectoarele lor de metale ar putea conduce industria spre rezultate performante, au realizat devreme că angajamentul și loialitatea față de clienți va fi cheia succesului.


Au invatat de-a lungul anilor că niciun program de reduceri de preț, caracteristică speciala de produs sau alt avantaj promoțional nu poate înlocui un client satisfăcut. Ei cred că un client fericit poate fi mai valoros decât cea mai elaborată campanie de publicitate. Satisfacția clienților nu va disparea niciodata, iar o companie care este dispusă să o furnizeze va fi întotdeauna luată în considerație.


In evolutia lor prin secolul 21, compania a stabilit obiective datorita carora, vor oferi clienților produse mai bune, o tehnologie mai bună și o mai bună informare.


Misiunea firmei Garrett este de a continua tradiția construirii unor detectoare sport și de securitate pentru generațiile viitoare.

 

 

 

DETECTOARE SONDE ACCESORII PIESE DE SCHIMB