Metal Detector Store
Produse în coș

DETECTOARE

Producător: Garrett
Specificatii: - Complet submersibil pana la 3 m si culoarea portocalie il face vizibil sub apa. - Sensibilitate maxima pentru detectie imbunatatita ale pepitelor de aur si pentru alte tinte mici. Puteti alege intre 3 nivele de sensibilitate. -Reacordare (calibrare) rapida: O simpla apasare a buto..
786,19 Lei
Producător: Garrett
Specificatii tehnice:   Alerta audio Alerta vizuala cu leduri Eliminare interferente electromagnitice Mod de minimalizare sensivitate Protectie la inversarea polaritatii bateriei sau a acumulatorii Consum redus de energie - 20 zile (cel putin) cu o baterie alkalina Folosire in mod silent (..
915,50 Lei
Cele mai vândute
Producător: Garrett
La achizitionarea acestui produs primiti 3 cadouri:-1 DVD cu cataloage de monede antice, 1 DVD cu o colectie de 50 de carti despre monedele antice si istoria lor si o pereche de manusi de lucru. Model clasic aparut pe piata in 2007, simplu si robust cu Garrett ACE 150, puteti incepe sa cauta..
964,20 Lei
Producător: Garrett
Caracteristici: Sensitivitate Optima: detecteaza arme feroase, neferoase si din otel inoxidabil, obiecte de contrabanda si alte obiecte metalice. Autocalibrare: tehnologia microprocesorului digital elimina nevoia de ajustare a sensitivitatii periodice. Profil Alungit: dispune o suprafata de scana..
1.064,25 Lei
Cele mai vândute
Producător: Garrett
Garrett ACE 200i (international) Model clasic lansat pe piata in 2018 este un model îmbunătățit al seriei populare de detectoare de metale ACE 150, oferind caracteristici îmbunătățite și tehnologie modernizată pentru a facilita detectarea metalelor pentru începători și utilizatori intermediari. L..
1.082,87 Lei
Cele mai vândute
Producător: Garrett
Cu noua bobina Karma, detectorul Garrett Ace 150 este acum capabil de adancimi impresionante pentru acest segment. La achizitionarea acestui produs primiti 3 cadouri:-1 DVD cu cataloage de monede antice, 1 DVD cu o colectie de 50 de carti despre monedele antice si istoria lor si o pereche de manusi..
1.211,43 Lei
Cele mai vândute
Producător: Garrett
Garrett ACE 200i (international) are o greutate redusa si este usor de invatat si utilizat. La achizitionarea acestui produs primiti 3 cadouri:-1 DVD cu cataloage de monede antice, 1 DVD cu o colectie de 50 de carti despre monedele antice si istoria lor si o pereche de manusi de lucru. Include: 1..
1.330,10 Lei
Cele mai vândute
Producător: Garrett
    Multumita calitatii si optiunilor detectorului de metale Garrett ACE 150, puteti incepe sa cautati comori ingropate imediat dupa ce il achizitionati.  Detectorul de metale este o alegere foarte buna atat pentru cautarea unor obiecte valoroase in spatele casei dvs, cat si..
1.335,05 Lei
Cele mai vândute
Producător: Garrett
La achizitionarea acestui produs primiti 3 cadouri:-1 DVD cu cataloage de monede antice, 1 DVD cu o colectie de 50 de carti despre monedele antice si istoria lor si o pereche de manusi de lucru. Detectorul de metale Garrett ACE 250  este un model clasic lansat in 2004 fiind unul dintre cele ..
1.359,77 Lei
Cele mai vândute
Producător: Garrett
Garrett ACE 200i (international) are o greutate redusa si este usor de invatat si utilizat. Include: 16.5 x 23cm (6.5" x 9") PROformance™ bobina submersibila. 33 x 33 cm (13")  Bobina Detech SEF Ultimate 13 submersibila si cu protectie. Legenda Target ID revizuita. Mod/Discrimina..
1.453,72 Lei
Cele mai vândute
Producător: Garrett
  La achizitionarea acestui produs primiti 6 cadouri: casti,husa protectie,protectie pentru bobina, 1 DVD cu cataloage de monede antice, 1 DVD cu o colectie de 50 de carti despre monede antice si istoria lor si 2 manusi!  Un model clasic lansat pe piata in 2017, este un model î..
1.577,33 Lei
Cele mai vândute
Producător: Garrett
Detectorul de metale Garrett ACE 250 ofera o adancime excelenta de detectie. Detectorul este fabricat dintr-un material dur si ofera performante foarte bune conform pretul pe care vi-l poate oferi doar Garrett.  Caracteristici: Detectorul de metale Garrett ACE 250 este dotat cu..
1.607,00 Lei
Cele mai vândute
Producător: Garrett
Detectorul de metale Garrett ACE 250 ofera o adancime excelenta de detectie. Detectorul este fabricat dintr-un material dur si ofera performante foarte bune conform pretul pe care vi-l poate oferi doar Garrett.  Caracteristici: Detectorul de metale Garrett ACE 250 este dota..
1.730,62 Lei
Cele mai vândute
Producător: Garrett
  La achizitionarea acestui produs primiti 6 cadouri: casti,husa protectie,protectie pentru bobina,lanterna p pereche de manusi si 2 DVD uri ce contin descrieri despre colectii de monede!   Include: 18 x 25cm (7" x 10") PROformance™ bobina submersibila cu 3 Accesorii GRATUITE*:..
1.732,24 Lei
Cele mai vândute
Producător: Garrett
Garrett Euro ACE este un detector de metale care include toate optiunile din gama ACE, dar dispune si de o sonda mai mare DD, o discriminare imbunatatita a metalelor, si o frecventa de operare mai mare. La achizitionarea acestui produs primiti 7 cadouri - ranita, casti, protectie pentru displa..
1.824,56 Lei
Cele mai vândute
Producător: Garrett
Garrett Ace 400i este un model clasic lansat pe piata in 2017. Acest model face parte din seria populară de detectoare de metale ACE a companiei Garrett și vine cu caracteristici îmbunătățite și tehnologii moderne pentru a facilita detectarea metalelor pentru utilizatorii începători și intermediari...
2.071,79 Lei
Afişare 1 - 16 din 27 (2 pagini)