Metal Detector Store
Produse în coș

ACCESORII - pagină 4

Producător: XP
Căștile WSA II-XL sunt cele mai confortabile! Căștile wireless WSAIIXL sunt foarte confortabile și ușor de transportat datorită designului lor compact. Rezistente la ploaie (IP68 la 1 m adâncime), sunt excelente pentru mediul zgomotos, cum ar fi vântul, vremea rea, valuri pe plajă... Fabricate..
983,98LEI
Producător: XP
Casti fara fir Wireless WS4 compatibile cu detectorul de metale XP DEUS. Rezistente la umezeala, rabatabile, compacte si usoare. Pot fi folosite fara telecomanda pentru a opera detectorul DEUS avand ecran de control, fara pierderea performantei in detectie! Ecra..
1.181,77LEI
Producător: XP
Casti fara fir Wireless WS5 compatibile cu detectorul de metale XP DEUS. Model cupa completa in jurul urechii, rezistente la umezeala, va permite sa va izolati fonic de zgomotele exterioare in mod confortabil. Pot fi folosite fara telecomanda pentru a opera detectorul ..
1.577,34LEI
Producător: XP
Căștile wireless WS6 nu sunt doar căști audio fără fir, ele pot ține loc de telecomandă pentru a controla detectorul. Fără telecomandă, acestea pot fi o unitate de sine stătătoare și se pot conecta cu bobina pentru o configurație extrem de ergonomică și ușoară. Modulul WS6 poate fi decuplat și mont..
1.725,67LEI
Producător: XP
Telecomanda XP DEUS II 12 programe din fabrică pentru toate terenurile în toate condițiile! Modulul de control, cunoscut și sub denumirea de telecomandă sau RC, vă permite să reglați setările interne ale DEUS II. Poate fi fixat pe tijă sau depozitat într-un buzunar – Telecomanda nu este necesară da..
3.703,53LEI
Afişare 49 - 55 din 55 (4 pagini)