Metal Detector Store
Produse în coș

Tesoro

Producător: Tesoro
Tesoro Sand Shark este un detector de metale de tip Pulse Induction, este si cu un microprocesor care controleaza functiile aparatului.Detectoarele de metale de tip Pulse Induction au fost intotdeauna alegerea preferata atunci cand se lucreaza pe nisip umed. Tehnologia ..
3.331,09 Lei
Producător: Tesoro
Tesoro Tiger Shark este un detector de metale care este dotat cu un system de control cu microprocesor care face aceast aparat multifunctional. In mod normal , Tiger Shark functioneaza la fel ca orice alt detector de metale Tesoro. Aparatul este dotat cu ground balance manual si discriminare ajustab..
3.722,15 Lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)

Povestea Tesoro incepe acum 60 de ani cand fondatorul companiei, Jack Gifford a vrut sa faca parte din lumea industriei aerospatiale si astfel a studiat si muncit din greu, iar prin cunostintele dobandite a reusit sa isi faca o cariera de prestigiu de peste 35 ani. Dupa numeroase colaborari cu firme din domeniu unde si-a perfectionat cunostintele, in anul 1980 infiinteaza compania Tesoro si prezinta detectorul Deep Search VI, iar in anul 1981 ofera in premiera, garantie pe viata pentru toate detectoarele fabricate.