Metal Detector Store
Produse în coș

BUY-BACK

    Din dorinta de a fi cat mai in asentimentul clientilor nostrii si bazandu-ne pe experienta acumulata in domeniul acestui hobby al detectiei de metale, oferim pentru prima data in Romania, posibilitatea de a face BUY-BACK pentru a cumpara un detector nou  mai performant.Cunoscand cat este de greu ca o persoana fizica sa vanda vechiul detector, datorita legislatiei fiind aproape imposibil, oferim oportunitatea de a inlocui vechiul detector cu unul nou fara a mai pierde timp cu gasirea unui eventual cumparator pentru cel vechi.

 

   Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati, sa ne trimiteti o descriere a detectorului vechi si sa ne comunicati ce produs nou doriti.Noi vom reveni in aceeasi zi cu oferta iar in cazul in care sunteti de acord, trimiteti catre noi detectorul vechi si il veti primi pe cel nou, indata ce descrierea detectorului este confirmata.

 

   In general evaluarea  vechiului detector tine de starea generala de uzura, functionalitate, vechime, origine, vandabilitate  si modelul nou dorit.

 

   Sistemul de BUY-BACK va asigura o tranzactie sigura si rapida de a schimba vechiul detector cu unul nou, nu ezitati sa ne contactati!