Politica de confidentialitate

Firma Rodetectors Trade SRL. considera foarte importanta garantarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal, un angajament fundamental al RODETECTORS.COM, prin urmare, vom folosi și investi toate resursele și efortul necesare pentru a procesa datele în deplină conformitate cu Regulamentul (UE) 2016 / 679 ("Regulamentul general al UE privind protecția datelor" sau "ARRD") și orice altă legislație bulgară aplicabilă. Ca principiu de bază al acestui cadru juridic transparent, am pregătit acest document prin care dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizam, transmitem și protejam confidențialitatea atunci când interacționati cu noi în legătură cu alte produse și servicii, inclusiv prin intermediul site-ului nostru web sau prin intermediul aplicațiilor mobile.
Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această politică de confidențialitate pentru a reflecta orice modificare a modului în care ne ocupăm de datele personale sau modificările aduse cerințelor legale. În cazul unor astfel de modificări, publicăm versiunea modificată a politicii de confidențialitate pe site-ul nostru și, prin urmare, vă rugăm să vă interesati periodic pentru a verifica conținutul acesteia.

1.    CINE SUNTEM SI CUM INTERACTIONATI CU NOI?

RODETECTORS.COM este denumirea comercială a Rodetectors Trade SRL, o entitate juridică bulgară, cu sediul in Bucuresti, Sector 4, str Stoian Militaru  înscrise în Registrul Comerțului Nr.inreg ONRC: J40/3016/2014    CF: RO32914138 (denumit în continuare „RODETECTORS.COM Sau "noi"). Conform legislației privind protecția datelor, suntem administratori în procesarea datelor dvs. personale.
Ca întotdeauna opiniile dumneavoastră sunt importante pentru noi și suntem mereu gata să vă oferim informații suplimentare pe care le puteti solicita în legătură cu prelucrarea datelor dumneavoastră, vă recomandăm să vă adresati RODETECTORS.COM, adresa de e-mail: office@Rodetectors.com, prin poștă sau prin curier la adresa din Bucuresti, Sector 4, str Stoian Militaru, în atenția firmei  Rodetectors Trade SRL.

2.    CUM COLECTAM SI PROCESAM DATELE PERSONALE?

În general, colectăm datele personale direct de la dvs., deci dvs decideți ce fel de informații ne furnizati. De exemplu, informațiile pe care le primim de la dvs. sunt următoarele:
• Când creați un profil în RODETECTORS.COM, ne trimiteți adresa dvs. de e-mail, numele și prenumele;
• Puteți adăuga, de asemenea, informații suplimentare la pagina personala (Contul meu) din platforma RODETECTORS.COM, cum ar fi sexul, pseudonim, numărul de telefon mobil, numărul de telefon fix, data nașterii, educație, adresa de expediere suplimentara, date bancare etc.
• Când faceți o comandă, ne furnizați următoarele informații: produsul pe care îl doriți, numele și prenumele, adresa de livrare, informațiile de facturare, metoda de plată, numărul de telefon, datele bancare.

În plus, putem colecta și procesa ulterior anumite informații despre comportamentul dvs. de navigare pe site-ul nostru sau despre utilizarea unei aplicații mobile pentru a vă personaliza experiența online și pentru a face sugestii adaptate preferintelor dvs. Vă invităm să aflați mai multe despre acest aspect prin citirea secțiunii de mai jos.
Pe site-ul nostru, putem stoca și colecta informații prin cookie-uri și tehnologii similare în conformitate cu politica de cookie-uri.
Nu colectăm sau nu procesăm în alt mod datele sensibile incluse în categoriile speciale de date cu caracter personal în Regulamentul general privind protecția datelor. În plus, nu dorim să colectăm sau să procesăm date despre minori.

3.    CUM GESTIONAM SI PROTEJAM DATELE PERSONALE?

1.1.    Vom folosi datele dvs. personale în următoarele scopuri:

1.1.1.    Furnizarea de servicii către RODETECTORS.COM în favoarea dvs. Acest obiectiv general poate include, după caz, următoarele:
1.1.1.1.1.    Creați și gestionați un profil pe platforma RODETECTORS.COM
1.1.1.1.2.    Prelucrarea comenzilor, inclusiv acceptarea, validarea, transportul și facturarea acestora;
1.1.1.1.3.    Confirmati probleme legate de anularea comenzilor sau orice alte probleme legate de comenzi, bunuri sau servicii achiziționate;
1.1.1.1.4.    Returnarea produselor în conformitate cu reglementările legale;
1.1.1.1.5.    Rambursarea produselor conform prevederilor legale;
1.1.1.1.6.    Credite prin eCredit, în cooperare cu partenerii noștri.

Prelucrarea datelor dvs. în aceste scopuri este în majoritatea cazurilor necesară pentru încheierea și executarea unui contract la distanta între RODETECTORS.COM și dvs. În plus, aceste obiective necesită prelucrarea în conformitate cu legislația aplicabilă, inclusiv legislația fiscală și contabilă.

1.1.2.    Îmbunătățirea serviciilor noastre
Vrem mereu să vă oferim cea mai bună experiență de cumpărături online. În acest scop putem folosi anumite informații despre comportamentul dumneavoastră, sunteți bineveniți să completați chestionarul de satisfacție după finalizarea comenzii, sau să participati în mod direct sau prin intermediul partenerilor, la studii de piață și de cercetare.
Aceste activități ne bazăm interesele noastre legitime în a face afaceri de îngrijire întotdeauna cu privire la drepturile și libertățile tale de bază pentru a fi afectate.
1.1.3.    Marketing
Ne dorim sa fiti mereu informati de cele mai bune oferte despre produsele/serviciile de care sunteți interesat. În acest sens, putem trimite mesaje prin intermediul canalelor de comunicare electronică (e-mail / SMS, etc), care conțin informații generale și tematice, informații cu privire la astfel de produse sau produse de produse complementare pe care le-ați achiziționat, informații cu privire la oferte și promoții, informații cu privire la produsele adăugate in „cont / coșul meu“ sau „cont / Favorite“ sau dacă sunteți interesați să le cumparati și alte comunicări de afaceri, cum ar fi cercetarea de piață și studii cu privire la feedback-ul utilizatorilor, recomandări personalizate în browser-ul dvs. și aplicații mobile. Pentru a vă oferi informații care sunt de interes pentru tine, este posibil să utilizăm anumite informații despre comportamentul cumpărătorului (de exemplu, produsele adăugate in lista de produse / produse dorite achiziționate vizualizate) pentru a crea un profil. Noi întotdeauna va asiguram că acest tratament se efectuează în conformitate cu drepturile și libertățile garantate, și că deciziile luate în legătură cu acestea nu au consecințe juridice pentru dvs.

În majoritatea cazurilor, solicităm acordul dvs. prealabil de a vă trimite mesaje de marketing. Vă puteți schimba decizia și vă puteți retrage consimțământul oricând, cum ar fi:
•    Modificați setările din contul client în sectiunea Abonamentele mele“;
•    Utilizați linkul "Dezabonare" în mesajele pe care le primiți de la noi;
•    Contactați RODETECTORS.COM utilizând detaliile de contact de mai sus.
În anumite situații, putem să ne directionam activitățile de marketing asupra interesului nostru legitim în promovarea și dezvoltarea afacerii noastre. În orice caz, atunci când vă folosim informațiile pentru interesele noastre legitime, avem grijă și luăm măsurile necesare pentru a ne asigura că drepturile și libertățile dvs. fundamentale nu sunt afectate. Cu toate acestea, puteți oricând, cu ajutorul celor descrise mai sus, să întrerupeți prelucrarea datelor dvs. personale în scopuri de marketing și vom răspunde solicitării dvs.
1.1.4.    Protejați-vă interesele legitime
Pot exista cazuri în care folosim sau transmitem informații pentru a ne proteja drepturile și activitățile comerciale. Acestea pot include:
•    măsuri de protejare a site-ului și a utilizatorilor platformei RODETECTORS.COM împotriva atacurilor cibernetice;
•    măsuri de prevenire și detectare a tentativelor de fraudă, inclusiv transmiterea de informații autorităților publice competente;
•    măsuri de gestionare a diferitelor riscuri.
Principalul motiv pentru aceste tipuri de procesare este interesul nostru legitim în protejarea afacerii noastre, asigurându-ne că ne luam toate măsurile întreprinse pentru a asigura un echilibru între interesele noastre și drepturile și libertățile fundamentale ale dumneavoastră.
În plus, în unele cazuri, prelucrarea noastră se bazează pe dispoziții legale precum obligația de a proteja bunurile și valorile prevăzute de legislația aplicabilă în acest sens.

4.    CAT TIMP STOCAM DATELE PERSONALE?
De regulă, stocăm datele dvs. personale cat timp aveți un cont la RODETECTORS.COM. Puteți să ne cereți oricând să ștergem anumite informații sau să închidem contul dvs. și vom răspunde la această solicitare prin păstrarea anumitor informații, chiar și după închiderea contului atunci când legea aplicabilă sau interesele legitime le impun.

5.    CINE ACCESEAZA DATELE PERSONALE?
După caz, este posibil să transmitem sau să acordăm acces la unele dintre datele dvs. personale următoarelor categorii de destinatari:
•    companiile din grupul de societăți care aparțin RODETECTORS.COM;
•    furnizorii de servicii de curierat;
•    furnizori de servicii de plată / bancare;
•    furnizori de servicii de marketing / telemarketing;
•    furnizori de servicii de cercetare de piață;
•    companiile de asigurări;
•    furnizori de servicii IT;
Dacă suntem obligați din punct de vedere legal sau dacă acest lucru este necesar pentru a ne proteja interesele legitime, putem divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice.
Vă garantăm că accesul la datele dvs. de către părți terțe private este guvernat de dispozițiile legale privind protecția datelor și confidențialitatea informațiilor în baza contractelor încheiate cu aceștia.

6.    CUM ASIGURAM PLATILE COMENZILOR ONLINE?
Ne-am angajat să asigurem protectia datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, în conformitate cu standardele industriei.
Păstram datele in servere securizate folosind cei mai noi algoritmi de criptare și stocarea de backup-uri.
Utilizăm serviciul de procesare a plăților Braintree și PayPal pentru a efectua plățile. Toate informațiile de facturare sunt criptate folosind tehnologia SSL.
În ciuda măsurilor puse în aplicare pentru a proteja datele personale, suntem conștienți de faptul că, în principiu, transferul de informații prin internet sau alte rețele publice nu este în întregime în condiții de siguranță, deoarece există un risc, datele pot fi vizualizate și utilizate de către terțe părți neautorizate. Nu putem să ne asumăm responsabilitatea pentru aceste vulnerabilități ale sistemelor care nu sunt sub controlul nostru.

7.    CARE SUNT DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ?
Regulamentul general privind protecția datelor mentioneaza o serie de drepturi referitoare la datele dvs. personale. Puteți solicita accesul la datele dvs., corectarea erorilor în fișierele noastre și / sau să ridicați obiecții la prelucrarea datelor dvs. personale. De asemenea, va puteți exercita dreptul de a face recurs în fața autorității de supraveghere competente sau a instanței. După caz, este posibil să aveți dreptul să solicitați ștergerea datelor dvs. personale, dreptul de a limita procesarea datelor dvs. și dreptul la portabilitatea datelor.
Pentru a vă putea exercita drepturile, ne puteți contacta utilizând datele de contact menționate mai sus. Vă rugăm să aveți în vedere următoarele dacă doriți să va exercitați aceste drepturi:
a.    Identitate.
i.    Tratam foarte serios confidențialitatea tuturor înregistrărilor care conțin date cu caracter personal. Din acest motiv, vă rugăm să ne trimiteți cererile dvs. referitoare la aceste înregistrări folosind adresa dvs. de e-mail menționată în contul dvs. RODETECTORS.COM. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a vă verifica identitatea solicitând informații suplimentare pentru a o confirma.
b.    Таxe.
i.    Nu vom percepe o taxă pentru exercitarea drepturilor privind datele personale, cu excepția cazului în care solicitarea dvs. de acces la informații este nerezonabilă, repetată sau redundantă, caz în care vă vom percepe o sumă rezonabilă. Vă vom informa despre orice taxe aplicabile înainte de a vă analiza solicitarea.
c.    Timp de răspuns.
i.    Planificăm să răspundem tuturor solicitărilor valide în termen de o lună, cu excepția cazului în care solicitarea este deosebit de complexă sau dacă ați făcut mai multe solicitări, caz în care vom răspunde în maxim două luni. Vă vom anunța dacă vom avea nevoie de mai mult de o lună. Vă putem cere să ne spuneți exact ce vreți sau ce vă ingrijoreaza. Acest lucru ne va ajuta să acționăm mai repede și să reducem timpul necesar pentru a răspunde solicitării dvs.
d.    Drepturile terților.
i.    Nu va trebui să răspundem la o cerere dacă afectează în mod negativ drepturile și libertățile altor persoane vizate.
e.    Acces.
i.    Ne puteți întreba:
- pentru a confirma că procesăm datele dvs. personale;
- cum putem să furnizam o copie a acestor date;
- cum să vă furnizăm informații despre datele dvs. personale, cum ar fi datele pe care le avem, modul în care le folosim, pe care le dezvăluim, dacă le transmitem în străinătate și cum le protejăm, cât timp le păstrăm, ce drepturi aveți, cum puteți reclama detinerea datelor dvs. în măsura în care nu ați confirmat acest lucru.
f.    Rectificare.
i.    Ne puteți cere să corectați sau să completați datele dvs. personale inexacte sau incomplete.
Este posibil să încercăm să verificăm exactitatea datelor înainte de a le corecta.
g.    Stergerea datelor.
i.    Ne puteți cere să ștergem datele dvs. personale, dar numai dacă:
acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate; sau v-ați retras acordul (dacă prelucrarea datelor se bazează pe consimțământ); sau să exercite un drept legitim de opoziție; sau au fost manipulate ilegal; sau există o obligație legală în această privință.
ii.    Nu avem nicio obligație să vă onorăm cererea de ștergere a datelor dvs. personale dacă este necesară procesarea: pentru a respecta o obligație legală; sau să stabilească, să exercite sau să aplice o acțiune juridică;
iii.    Există anumite alte circumstanțe în care nu suntem obligați să respectăm solicitarea de ștergere a datelor, chiar dacă acestea sunt cele mai probabile circumstanțe în care va putem refuza cererea.
h.    Restricționați procesarea datelor
i.    Ne puteți cere să restricționăm prelucrarea datelor dvs. personale, dar numai dacă: exactitatea lor este contestată (consultați secțiunea Corectarea datelor) pentru a putea verifica exactitatea acestora; sau prelucrarea este ilegală, dar nu doriți ca datele să fie șterse; sau nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar trebuie să identificăm, să exercităm sau să apăram o reclamație legală; sau v-ați exercitat dreptul de a vă opune, iar verificarea dacă drepturile noastre prevalează este în desfășurare.
ii.    Putem să folosim în continuare datele dvs. personale ca rezultat al unei solicitări de restricționare: dacă avem consimțământul dvs .; sau să stabilească, să exercite sau să protejeze o creanță legală; sau pentru a proteja drepturile RODETECTORS.COM sau orice altă persoană fizică sau juridică.
 
8.    Vă reamintim că puteți contacta în orice moment Responsabilul pentru Protecția Datelor cu caracter personal RODETECTORS.COM adresându-vă cererea acestuia în unul din următoarele moduri:
8.1    prin e-mail la adresa: office@Rodetectors.com sau
8.2    prin poșta obișnuită sau prin curier la adresa: Bucuresti, Sector 4, str Stoian Militaru, în atenția firmei  Rodetectors Trade SRL pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal