Metal Detector Store
Produse în coș

DETECH

Producător: Detech
Detectorul de metale Detech Chaser aduce performantele cunoscute ale modelelor VLF Detech acum intr-un detector cu display, fiind usor de utilizat si intuitiv. Recomandat pentru  cautarea de monede, relicve, pepite de aur, detectie pe plaja. Detectorul functioneaza la o frecventa de 14kHz si..
3.460,05LEI
Producător: Detech
La achizitionarea acestui produs primiti 5 cadouri - saitroc, sita, lanterna, lopata si 2 manusi! Un detector de metale unic ideal pentru a cauta monede, aur, aur nativ si comori. Este un detector de metale de ultima generatie. Detecteaza la o adancime mare indiferent de terenul. Functioneaza la o ..
3.703,51LEI
Cele mai vândute
Producător: Detech
 DETECH Relic Striker este un detector de metale VLF  proiectat pentru cautarea obiectelor mari ingropate la adancime. Frecventa joasa de 4,8 kHz ofera posibilitatea de detectare in sol puternic mineralizat, precum si performante de adancime comparabile cu detectoare PI mult mai scumpe, da..
3.950,74LEI
-12 %
Producător: Detech
Specificatii: Acordare ultra-rapida la conditiile solului Ecran marit, cu rezolutie sporita Mai sensibil, adancime de detectie superioara Mai multe functii dar extrem de intuitiv si usor de utilizat Controlat de un microprocesor foarte performant Pachetul standard include: U..
7.169,69LEI 8.167,49LEI
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)