Metal Detector Store
Produse în coș

DETECTOARE

Cele mai vândute
Producător: Bounty Hunter
Detectorul de metale Bounty Hunter Junior este fabricat de compania americana Bounty Hunter si este special conceput pentru copii. Este prevazut cu tija ajustabila care permite sa fie folosit chiar si de catre adulti. Detectorul are  discriminare ce permite reglajul astfel incat sa nu..
390,62 Lei
Cele mai vândute
Producător: Bounty Hunter
Bounty Hunter Junior Target ID este cel mai bun detector pentru a introduce copiii in  lumea acestui hobby.Acest detector poate identifica obiectele metalice ingropate pe categorii si poate elimina metalele nedorite a fi detectate(discriminare). La achizitionarea acestui produs primiti 3 cadou..
568,63 Lei
Cele mai vândute
Producător: Bounty Hunter
Detectorul de metale Bounty Hunter VLF este un detector cu greutate redusa, usor de utilizat, ergonomic si confortabil. Caracteristici: -Discriminare ajustabila ajuta la eliminarea fierului si altor obiecte nedorite -Sensitivitate ajustabila pentru a maximiza adancimea de detectie -Volum audio p..
637,86 Lei
Cele mai vândute
Producător: Bounty Hunter
Discriminare prin segmente - 9 Indicator de adancime Grafic care arata sensibilitatea Discriminare prin segmente - permite sa respingeti obiectele din grupurile de metale nedorite Fabricat in SUA Garantie: 5 ani..
934,55 Lei
Producător: Bounty Hunter
Bounty Hunter Discovery 1100 este un aparat cu discriminare. Aparatul va emite un ton audio diferit pentru tipurile diferite de metal.  Specificatii:  3 moduri de cautare Discriminare prin segmente - 3 Indicator de adancime - arata adancimea la care se afla tinta   Fabricat in SUA Garantie: 5 ani..
1.063,11 Lei
Producător: Bounty Hunter
Functia Pinpoint Scala de identificare numerica de la 0 pana la 99 Indicator de adancime Posibilitate de discriminare plina 4 tonuri Audio ID Fabricat in SUA Garantie: 5 ani..
1.260,89 Lei
Producător: Bounty Hunter
Bounty Hunter Discovery 2200 este un aparat cu discriminare. Aparatul va emite un ton audio diferit pentru tipurile diferite de metal (4 tonuri). Discriminare prin segmente - 9  4 moduri de cautare Indicator digital de adancime   Fabricat in SUA Garantie: 5 ani..
1.478,46 Lei
Producător: Bounty Hunter
Functie V-Break - prag de semnal ajustabil - permite operatorului sa seteze manual pragul sunetului Functie Pinpoint Indicator de adancime Discriminare, Regim Motion si No Motion (cu miscare si fara miscare) Discriminare ajustabila prin segmente Ground Grab - Ground balance computerizat Bobina DD11..
1.681,19 Lei
-17 %
Producător: Bounty Hunter
Detectorul de metale Bounty Hunter 3300 are un indicator digital al adancimii monedei , care va permite sa identificati adancimea tintei, in timp ce discriminarea prin segmente (11) va ajuta la identificarea valorii tintei. Aparatul este cu 4 tonuri audio care va ajuta la verificarea precisa a tinte..
1.854,26 Lei 2.227,50 Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)