Metal Detector Store
Produse în coș

DETECTOARE

Cele mai vândute
Producător: Bounty Hunter
Detectorul de metale Bounty Hunter Junior este fabricat de compania americana Bounty Hunter si este special conceput pentru copii. Este prevazut cu tija ajustabila care permite sa fie folosit chiar si de catre adulti. Detectorul are  discriminare ce permite reglajul astfel incat sa nu..
390,62 Lei
Producător: Bounty Hunter
Bounty Hunter Discovery 1100 este un aparat cu discriminare. Aparatul va emite un ton audio diferit pentru tipurile diferite de metal.  Specificatii:  3 moduri de cautare Discriminare prin segmente - 3 Indicator de adancime - arata adancimea la care se afla tinta   Fabricat in SUA Garantie: 5 ani..
1.063,11 Lei
Producător: Bounty Hunter
Functia Pinpoint Scala de identificare numerica de la 0 pana la 99 Indicator de adancime Posibilitate de discriminare plina 4 tonuri Audio ID Fabricat in SUA Garantie: 5 ani..
1.260,89 Lei
Producător: Bounty Hunter
Bounty Hunter Discovery 2200 este un aparat cu discriminare. Aparatul va emite un ton audio diferit pentru tipurile diferite de metal (4 tonuri). Discriminare prin segmente - 9  4 moduri de cautare Indicator digital de adancime   Fabricat in SUA Garantie: 5 ani..
1.478,46 Lei
Producător: Bounty Hunter
Functie V-Break - prag de semnal ajustabil - permite operatorului sa seteze manual pragul sunetului Functie Pinpoint Indicator de adancime Discriminare, Regim Motion si No Motion (cu miscare si fara miscare) Discriminare ajustabila prin segmente Ground Grab - Ground balance computerizat Bobina DD11..
1.681,19 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)