Metal Detector Store
Produse în coș

PIESE DE SCHIMB

Producător: XP
Kit suruburi prindere bobine XP pentru bobinele negre XP ( non HF). Acest set de șuruburi din plastic ranforsat conectează bobina de căutare la tija inferioară. Este necesar să schimbați regulat distanțierul „Top Hat” pentru a evita deteriorarea urechilor de fixare a bobinei...
22,25LEI
Producător: XP
Adaptor Clip Jack WS4/WSA Conectați căștile cu fir la căștile dvs. WS4 sau WSAUDIO! Acest accesoriu vă permite să utilizați căști cu fir la alegere și să le conectați la modulul WS4 sau WSA. Mufa clip este echipată cu o mufă audio de 3,5 mm și glisează pe modulul WS4 sau WSA. Cu această configuraț..
74,17LEI
Producător: XP
Tija inferioară de înlocuire pentru detectoarele de metale XP. Este convenabil să aveți una în plus dacă folosiți bobine diferite. Acest accesoriu este compatibil cu XP Deus, ORX și Deus II..
173,06LEI
Producător: XP
Noua tijă brevetată „S TELESCOPIC LITE“ poate fi depozitată instantaneu și este mult mai ușor de manevrat decât o tijă dreaptă cu mâner integrat. Este deosebit de confortabila de utilizat datorită mânerului modelat și a unghiului de funcționare îmbunătățit. Greutate: doar 320 gr. Disponibil cu ..
538,96LEI
Cele mai vândute
Producător: XP
Noua tija "S TELESCOPIC" brevetata de XP poate fi depozitata instantaneu si este mult mai usor de manevrat decat o tija dreapta cu maner integrat. Este deosebit de confortabila si usoara in greutate, datorita manerului din cauciuc si a unghiului de functionare imbunatatit. *NU conține tij..
786,20LEI
Producător: XP
Prima tijă-S telescopică și ergonomică. Aderență și design îmbunătățite. Această nouă tijă are toate avantajele prezente la celelalte modele  XP patentate, dar cu mâner și aderență îmbunătățite. Depozitare instantanee și manevrabilitate mai mare decât tijele convenționale. Ergonomia a fost stu..
934,53LEI
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)