Metal Detector Store
Produse în coș

DETECTOARE

Producător: Teknetics
  La achizitionarea acestui produs primiti  5 cadouri - 1 DVD cu cataloage de monede antice, 1 DVD cu o colectie de 50 de carti despre monedele antice si istoria lor,  o pereche de manusi de lucru, protectie pentru bobina si pentru ecran. Teknetics Alpha 2000 Target ID - un sistem deidentificare a..
1.285,62 Lei
Producător: Teknetics
Detectorul de metale Teknetics Alpha 2000 vine  acum si cu bobina Karma de 13'' de tip DD La achizitionarea acestui produs primiti 5 cadouri:-1 DVD cu cataloage de monede antice, 1 DVD cu o colectie de 50 de carti despre monedele antice si istoria lor, o pereche de manusi de lucru, protectie pentru..
1.532,85 Lei
Producător: Teknetics
     Detectorul de metale Teknetics Liberator este cel mai nou model lansat de compania americana cu excelente capabilitati tehnice in clasa lui de pret. Acest detector este foarte usor de folosit si este recomandat atat pentru incepatori cat si pentru mediu-avansati. Caracteristici: • V-Break®, p..
1.804,81 Lei
Producător: Teknetics
     Detectorul de metale Teknetics Liberator este cel mai nou model lansat de compania americana cu excelente capabilitati tehnice in clasa lui de pret. Acest detector este foarte usor de folosit si este recomandat atat pentru incepatori cat si pentru mediu-avansati. Caracteristici:   • V-Brea..
2.052,04 Lei
Producător: Teknetics
La achizitionare acestui produs primiti 7 cadouri - lanterna, 1 DVD cu cataloage de monede antice, 1 DVD cu o colectie de 50 de carti despre monedele antice si istoria lor, 2 manusi, protectie pentru bobina, protectie pentru display si casti! Detectorul de metale Teknetics  Eurotek PRO in..
2.467,40 Lei
Producător: Teknetics
Detectorul de metale Teknetics G2+ este un detector de performanta, excelent pentru cautarea de aur, argint, monede si relicve. Este versiunea avansata a modelului G2 dar cu functia FeTone adaugata si discriminare V-Break imbunatatita. Acest detector a fost special proiectat sa detecteze o..
2.566,29 Lei
Producător: Teknetics
Detectorul de metale Teknetics G2+, acum si cu bobina KARMA de 13''este un detector de performanta, excelent pentru cautarea de aur, argint, monede si relicve. Este versiunea avansata a modelului G2 dar cu functia FeTone adaugata si discriminare V-Break imbunatatita. Acest detector a ..
2.813,52 Lei
Producător: Teknetics
          Noul detector de metale Teknetics OMEGA 8500 este rezultatul multor ore de cercetare si proiectare in vederea optimizarii detectiei de metale. Interfata intuitiva cu noua iluminare de fundal va fi apreciata atat de utilizatorii experimentati cat si d..
3.263,49 Lei
Producător: Teknetics
          Noul detector de metale Teknetics OMEGA 8500 acum si cu sonda Karma de 13'' DD (33 cm),  este rezultatul multor ore de cercetare si proiectare in vederea optimizarii detectiei de metale. Interfata intuitiva cu noua iluminare de fundal va fi apre..
3.461,28 Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)