Metal Detector Store
Produse în coș

DETECTOARE

Producător: Teknetics
  La achizitionarea acestui produs primiti 3 cadouri:-1 DVD cu cataloage de monede antice, 1 DVD cu o colectie de 50 de carti despre monedele antice si istoria lor si o pereche de manusi de lucru. Detectorul de metale Teknetics  Eurotek PRO incorporeaza ultimul tip de tehnologie in domeniu si a fo..
1.260,89 Lei
Producător: Teknetics
La achizitionarea acestui produs primiti 3 cadouri:-1 DVD cu cataloage de monede antice, 1 DVD cu o colectie de 50 de carti despre monedele antice si istoria lor si o pereche de manusi de lucru. Detectorul de metale Teknetics  Eurotek PRO incorporeaza ultimul tip de tehnologie in domeniu si a fost ..
1.282,06 Lei
Producător: Teknetics
  La achizitionarea acestui produs primiti  5 cadouri - 1 DVD cu cataloage de monede antice, 1 DVD cu o colectie de 50 de carti despre monedele antice si istoria lor,  o pereche de manusi de lucru, protectie pentru bobina si pentru ecran. Teknetics Alpha 2000 Target ID - un sistem deidentificare a..
1.285,62 Lei
Producător: Teknetics
Detectorul de metale Teknetics Alpha 2000 vine  acum si cu bobina Karma de 13'' de tip DD La achizitionarea acestui produs primiti 5 cadouri:-1 DVD cu cataloage de monede antice, 1 DVD cu o colectie de 50 de carti despre monedele antice si istoria lor, o pereche de manusi de lucru, protectie pentru..
1.532,85 Lei
Producător: Teknetics
     Detectorul de metale Teknetics Liberator este cel mai nou model lansat de compania americana cu excelente capabilitati tehnice in clasa lui de pret. Acest detector este foarte usor de folosit si este recomandat atat pentru incepatori cat si pentru mediu-avansati. Caracteristici: • V-Break®, p..
1.804,81 Lei
Producător: Teknetics
La achizitionarea acestui produs primiti Teknetics Pinpointer + inca 4 cadouri - lanterna, lopata, 2 manusi si casti!Teknetics Delta 4000Target ID - un sistem de identificare a tintei prin categorii numericeDiscriminare prin segmenteFunctia Pinpoint (pentru localizarea exacta a tintei)Scala pentru d..
1.928,43 Lei
Producător: Teknetics
     Detectorul de metale Teknetics Liberator este cel mai nou model lansat de compania americana cu excelente capabilitati tehnice in clasa lui de pret. Acest detector este foarte usor de folosit si este recomandat atat pentru incepatori cat si pentru mediu-avansati. Caracteristici:   • V-Brea..
2.052,04 Lei
Producător: Teknetics
La achizitionarea acestui produs primiti Teknetics Pinpointer + inca 3 cadouri - lanterna, lopata, 2 manusi si casti!Teknetics Delta 4000Target ID - un sistem de identificare a tintei prin categorii numericeDiscriminare prin segmenteFunctia Pinpoint (pentru localizarea exacta a tintei)Scala pentru d..
2.126,21 Lei
Producător: Teknetics
La achizitionarea acestui produs primiti o a doua Bobina Karma de 13'' DD + Teknetics Pinpointer + inca 4 cadouri - lanterna, lopata, 2 manusi si casti!Teknetics Delta 4000Target ID - un sistem de identificare a tintei prin categorii numericeDiscriminare prin segmenteFunctia Pinpoint (pentru localiz..
2.175,66 Lei
Cele mai vândute
Producător: Teknetics
La achizitionare acestui produs primiti 7 cadouri - lanterna, 1 DVD cu cataloage de monede antice, 1 DVD cu o colectie de 50 de carti despre monedele antice si istoria lor, 2 manusi, protectie pentru bobina, protectie pentru display si casti! Detectorul de metale Teknetics  Eurotek PRO in..
2.467,40 Lei
Producător: Teknetics
Detectorul de metale Teknetics G2+ este un detector de performanta, excelent pentru cautarea de aur, argint, monede si relicve. Este versiunea avansata a modelului G2 dar cu functia FeTone adaugata si discriminare V-Break imbunatatita. Acest detector a fost special proiectat sa detecteze o..
2.566,29 Lei
Producător: Teknetics
La achizitionarea acestui produs primiti Teknetics Pinpointer + inca 4 cadouri - lanterna, lopata, 2 manusi si protectie pentru bobina. Teknetics Gamma 6000 Cu un meniu intuitiv Discriminare cu tonuri multiple Mod Toate metalele cu miscarea sondei Cautare profunda Puterea sunetului proportionala cu..
2.769,02 Lei
Producător: Teknetics
Detectorul de metale Teknetics G2+, acum si cu bobina KARMA de 13''este un detector de performanta, excelent pentru cautarea de aur, argint, monede si relicve. Este versiunea avansata a modelului G2 dar cu functia FeTone adaugata si discriminare V-Break imbunatatita. Acest detector a ..
2.813,52 Lei
Producător: Teknetics
Noul detector Teknetics Patriot poate detecta monezi la 31 de cm, si are  o frecventa de 13 kHz, perfect pentru cautare de monezi, relicve sau aur.   •Frecventa reglabila pentru eliminarea interferentelor • Target-ID visual cu categorii de la 0 la 99 • indica..
2.942,09 Lei
Producător: Teknetics
La achizitionarea acestui produs primiti Teknetics Pinpointer + inca 3 cadouri - lanterna, lopata, 2 manusi.Cu un meniu intuitivDiscriminare cu tonuri multipleMod Toate metalele cu miscarea sondeiCautare profundaPuterea sunetului proportionala cu puterea semnaluluiEchilibrare sol presetataGroun..
2.966,81 Lei
Producător: Teknetics
La achizitionarea acestui produs primiti Teknetics Pinpointer + inca 4 cadouri - lanterna, lopata, 2 manusi si protectie pentru bobina.Teknetics Gamma 6000Cu un meniu intuitivDiscriminare cu tonuri multipleMod Toate metalele cu miscarea sondeiCautare profundaPuterea sunetului proportionala cu putere..
3.016,26 Lei
Afişare 1 - 16 din 22 (2 pagini)