Metal Detector Store
Produse în coș

DETECTOARE

Cele mai vândute
Producător: Teknetics
Teknetics  Eurotek La achizitionarea acestui produs primiti 3 cadouri:-1 DVD cu cataloage de monede antice, 1 DVD cu o colectie de 50 de carti despre monedele antice si istoria lor si o pereche de manusi de lucru. Detectorul de metale Teknetics  Eurotek incorporeaza ultimul tip de tehnol..
983,99LEI
Producător: Teknetics
  Teknetics  Eurotek acum si cu bobina Karma de 13'' (33 cm) DD si protectie! La achizitionarea acestui produs primiti 3 cadouri:-1 DVD cu cataloage de monede antice, 1 DVD cu o colectie de 50 de carti despre monedele antice si istoria lor si o pereche de manusi de lucru. Detectorul de metale Tek..
1.231,23LEI
Producător: Teknetics
  La achizitionarea acestui produs primiti 3 cadouri:-1 DVD cu cataloage de monede antice, 1 DVD cu o colectie de 50 de carti despre monedele antice si istoria lor si o pereche de manusi de lucru. Detectorul de metale Teknetics  Eurotek PRO incorporeaza ultimul tip de tehnologie in domeniu si a fo..
1.260,89LEI
Producător: Teknetics
La achizitionarea acestui produs primiti 3 cadouri:-1 DVD cu cataloage de monede antice, 1 DVD cu o colectie de 50 de carti despre monedele antice si istoria lor si o pereche de manusi de lucru. Detectorul de metale Teknetics  Eurotek PRO incorporeaza ultimul tip de tehnologie in domeniu si a fost ..
1.282,06LEI
Producător: Teknetics
  La achizitionarea acestui produs primiti  5 cadouri - 1 DVD cu cataloage de monede antice, 1 DVD cu o colectie de 50 de carti despre monedele antice si istoria lor,  o pereche de manusi de lucru, protectie pentru bobina si pentru ecran. Teknetics Alpha 2000 Target ID - un sistem deidentificare a..
1.285,62LEI
Producător: Teknetics
Detectorul de metale Teknetics Alpha 2000 vine  acum si cu bobina Karma de 13'' de tip DD La achizitionarea acestui produs primiti 5 cadouri:-1 DVD cu cataloage de monede antice, 1 DVD cu o colectie de 50 de carti despre monedele antice si istoria lor, o pereche de manusi de lucru, protectie pentru..
1.532,85LEI
Producător: Teknetics
     Detectorul de metale Teknetics Liberator este cel mai nou model lansat de compania americana cu excelente capabilitati tehnice in clasa lui de pret. Acest detector este foarte usor de folosit si este recomandat atat pentru incepatori cat si pentru mediu-avansati. Caracteristici: • V-Break®, p..
1.804,81LEI
Producător: Teknetics
La achizitionarea acestui produs primiti Teknetics Pinpointer + inca 4 cadouri - lanterna, lopata, 2 manusi si casti!Teknetics Delta 4000Target ID - un sistem de identificare a tintei prin categorii numericeDiscriminare prin segmenteFunctia Pinpoint (pentru localizarea exacta a tintei)Scala pentru d..
1.928,43LEI
Producător: Teknetics
     Detectorul de metale Teknetics Liberator este cel mai nou model lansat de compania americana cu excelente capabilitati tehnice in clasa lui de pret. Acest detector este foarte usor de folosit si este recomandat atat pentru incepatori cat si pentru mediu-avansati. Caracteristici:   • V-Brea..
2.052,04LEI
Producător: Teknetics
La achizitionarea acestui produs primiti Teknetics Pinpointer + inca 3 cadouri - lanterna, lopata, 2 manusi si casti!Teknetics Delta 4000Target ID - un sistem de identificare a tintei prin categorii numericeDiscriminare prin segmenteFunctia Pinpoint (pentru localizarea exacta a tintei)Scala pentru d..
2.126,21LEI
Producător: Teknetics
La achizitionarea acestui produs primiti o a doua Bobina Karma de 13'' DD + Teknetics Pinpointer + inca 4 cadouri - lanterna, lopata, 2 manusi si casti!Teknetics Delta 4000Target ID - un sistem de identificare a tintei prin categorii numericeDiscriminare prin segmenteFunctia Pinpoint (pentru localiz..
2.175,66LEI
Cele mai vândute
Producător: Teknetics
La achizitionare acestui produs primiti 7 cadouri - lanterna, 1 DVD cu cataloage de monede antice, 1 DVD cu o colectie de 50 de carti despre monedele antice si istoria lor, 2 manusi, protectie pentru bobina, protectie pentru display si casti! Detectorul de metale Teknetics  Eurotek PRO in..
2.467,40LEI
Producător: Teknetics
Detectorul de metale Teknetics G2+ este un detector de performanta, excelent pentru cautarea de aur, argint, monede si relicve. Este versiunea avansata a modelului G2 dar cu functia FeTone adaugata si discriminare V-Break imbunatatita. Acest detector a fost special proiectat sa detecteze o..
2.566,29LEI
Producător: Teknetics
La achizitionarea acestui produs primiti Teknetics Pinpointer + inca 4 cadouri - lanterna, lopata, 2 manusi si protectie pentru bobina. Teknetics Gamma 6000 Cu un meniu intuitiv Discriminare cu tonuri multiple Mod Toate metalele cu miscarea sondei Cautare profunda Puterea sunetului proportionala cu..
2.769,02LEI
Producător: Teknetics
Detectorul de metale Teknetics G2+, acum si cu bobina KARMA de 13''este un detector de performanta, excelent pentru cautarea de aur, argint, monede si relicve. Este versiunea avansata a modelului G2 dar cu functia FeTone adaugata si discriminare V-Break imbunatatita. Acest detector a ..
2.813,52LEI
Producător: Teknetics
Noul detector Teknetics Patriot poate detecta monezi la 31 de cm, si are  o frecventa de 13 kHz, perfect pentru cautare de monezi, relicve sau aur.   •Frecventa reglabila pentru eliminarea interferentelor • Target-ID visual cu categorii de la 0 la 99 • indica..
2.942,09LEI
Afişare 1 - 16 din 24 (2 pagini)