-26% Sonda pentru XP Deus  HF 24 x 13 cm eliptica DD

Noua bobina HF 24 x 13 cm DD  pentru detectorul de metale XP DEUS necesita minimum versiunea 4 de software!

 

Acest tip de bobina, HF, este  foarte sensibila si opereaza pe o gama larga de 21 de  frecvente pe o raza de la 13 kHz la 81kHz (in functie de modelul ales al bobinei).

Sunt  3 frecvente de baza la care aceasa bobina opereaza: 13-15,7kHz, 26- 31 kHz, 68-81 kHz

Bobina mai are inca 7 subfrecvente mai joase sau mai inalte  ce pot fi alese. (Modelul mai vechi Deus permitea numai 3 subfrecvente). Frecventele mai joase sunt folosite pentru detectia generala, au o buna sensitivitate pentru o gama larga de tinte, pe cand frecventele mai inalte vor duce perfromantele in detectie ale DEUS-ului la un  nivel nemai atins pana acum de versatilitate, precizie si stabilitate.

Veti observa imediat sensitivitatea inbunatatita si abilitatea de a gasi tinte mici care pana acum erau dificil sau chiar imposibil de localizat in sol puternic mineralizat. Mai mult, bobina HF va prinde semnal mai puternic  si de la tintele slab conductive sau cele cu forme subtiri cum ar fi inele, cercei, bratari fine, artefacte mici, pepite de aur, monezi mici si subtiri, etc.

 

Bobina HF cantareste numai 330g si este echipata cu ultima generatie de acumulatori pe litiu de 850mA). Bateria este situate in tija inferioara si are o durata de 20h la 15kHz, 27h la 30kHz si 28h la 80kHz.

Bobina este rezistenta la apa pana la 6m.

Pachetul vine cu protectie pentru bobina, tija inferioara si surubul de fixare.

Important: Prin cumpararea unei a doua bobine pentru XP  DEUS, aveti practic doua detectoare: folositi prima bobina conectata la telecomanda iar a doua bobina conectata la castile wireless (WS4 sau WS5). Astfel puteti oricand avea un detector de rezerva sau pentru a il imprumuta unui prieten!

Fabricat in Franta

Garantie 5 ani

 


 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Sonda pentru XP Deus HF 24 x 13 cm eliptica DD

  • Producător: XP
  • Cod produs: DELLHF
  • Disponibilitate: Out Of Stock
  • 370,00€
  • 275,00€

Etichete: XP, Deus, Sonda, HF