Metal Detector Store
Produse în coș

DETECTORS

-24 %
Producător: Minelab
  Pinpointerele din seria PRO-FIND va ajuta sa localizati precis tintele metalice in gauri mici sau crevase unde bobina detectorului nu poate patrunde. Astfel gaurile sapate sunt mai mici, economisiti timp in gasirea tintei si impactul asupra mediului este redus. Pinpointerul..
445,90 Lei 589,05 Lei
Producător: Minelab
Pinpointerul Minelab Pro-FIND 20 este de nelipsit din dotarea oricarui detectorist, avand toate caracteristicile asteptate de la un pinpointer Minelab intr-o carcasa rezistenta la intemperii. Simplu si usor de folosit, acest pinpointer poate face identificarea tintelor metalice prin vibratie, usuran..
539,55 Lei
-24 %
Producător: Minelab
Pinpointerul  PRO-FIND 35  este un instrument esential din pachetul de detectie. Localizeaza tintele rapid si precis – si in premiera vine cu  ton ID pentru Feroase! Pinpointerele din seria PRO-FIND va ajuta sa localizati precis tintele metalice in gauri mi..
595,56 Lei 787,05 Lei
-7 %
Producător: Minelab
Noul model pentru incepatori de la Minelab pe 2018, Go-Find 11 este usor de folosit putind fi un excelent cadou pentru orice varsta. Recomandat pentru incepatori, cautari de monede si relicve. Caracteristici tehnice: Moduri cautare:2 Frecventa: 7,8 kHz tehnologie VLF Sonda:8’’ rezistenta la ap..
596,20 Lei 638,55 Lei
Producător: Minelab
     Conceput pentru detectoristul complet, acest pinpointer foarte vizibil, complet rezistent la apă, are o adâncime crescută, sensibilitate reglabilă pe 5 niveluri, Reajustare rapidă, ID de ton feros și alarmă de pierdere la îndemână. Cu PRO-FIND 40 descoperă monede, inele și aur cu..
699,00 Lei
-9 %
Producător: Minelab
Fara sa fie dificil de folosit dar complet inovativ si inteligent noul Minelab GO-FIND 22 este usor de transportat, forate portabil si compact prin extindere. Cu o greutate super usoara, numai 1 kg, ofera performante inalte in detectie iar prin modurile presetate de cautare impreuna cu pictogramele ..
807,14 Lei 886,05 Lei
-9 %
Producător: Minelab
        Cu MINELAB GO-FIND 44 puteti cauta mai adanc pentru a gasi ceea ce alti cautatori de comori au scapat. Avand performante superioare datorita tehnologiei avansate si caracteristicilor inovative, detectorul de metale GO-FIND 44 e..
1.059,65 Lei 1.163,25 Lei
Producător: Minelab
Vanquish 340 este detectorul de metale perfect pentru incepatori. Fara a avea prea multe functii  si reglaje, acest detector vine cu  functiile si reglajele esentiale de care aveti nevoie. De aceea Vanquish 340 are tehnologia Multi-IQ de la modelele mult mai scumpe, are bobina V10 rezisten..
1.147,30 Lei
-9 %
Producător: Minelab
        Cu MINELAB GO-FIND 66 puteti cauta mai adanc pentru a gasi ceea ce alti cautatori de comori au scapat. Avand performante superioare datorita tehnologiei avansate si caracteristicilor inovative, detectorul de metale GO-FIND 66 este in acelasi timp ..
1.348,23 Lei 1.480,05 Lei
Producător: Minelab
Recomandat pentru detecția de monezi, relicve, pe plajă și pentru începători. Intră într-o ligă a ta cu noul detector de metale X-TERRA PRO impermeabil, alimentat de tehnologia PRO-SWITCH™. Dispunând de ID-uri de țintă de înaltă rezoluție, sunet multiton și o mulțime de accesorii suplimentare, ve..
1.641,47 Lei
Producător: Minelab
NOU! Vanquish 440 a fost creat pentru cei ce doresc mai mult de la un detector de metale. Folosind tehnologia Multi-IQ, cu o bobina V10 rezistenta la apa si control audio, 440 vine si cu functia PINPOINT pentru cei ce doresc precizie in detectie. Vanquish 440 are o constructie compact..
1.648,35 Lei
Producător: Minelab
NOU! Vanquish 540 este alegerea ideala atunci cand doriti un detector serios capabil de performante maxime. Pe langa tehnologia Multi-IQ, controlul audio si functia PINPOINT, detectorul de metale Vanquish 540 vine si cu controlul Iron-Bias, iluminare ecran rosie LED si acumu..
2.149,35 Lei
Producător: Minelab
NOU! Vanquish 540 PRO-Pack este alegerea ideala atunci cand doriti un detector serios capabil de performante maxime. Pe langa tehnologia Multi-IQ, controlul audio si functia PINPOINT,  controlul Iron-Bias, iluminare ecran rosie LED si acumulatori, pachetul PRO vine si cu cas..
2.650,36 Lei
-6 %
Producător: Minelab
NOUL Minelab EquInox 600     La fel de adaptabil pentru toate tipurile de  tinte si conditii de teren ... Doar selectati locatia de detectare si mergeti! Cu o tehnologie inovatoare multi-frecventa, NOU, seria EQUINOX redefineste detectarea in orice scop pent..
3.480,77 Lei 3.703,52 Lei
Producător: Minelab
NOUL Minelab EquInox 700 este foarte recomandat pentru detecția de monede, aur,  relicve si detecția pe plajă.  Cel mai bine vândut detector de comori și aur all-in-one tocmai s-a îmbunătățit. EquInox 700 , condus de tehnologia revoluționară Multi-IQ de la Minel..
4.482,79 Lei
Producător: Minelab
Pana acum, intotdeauna a fost nevoie de un compromis intre frecventa de functionare si sensitivitate in atingerea performantelor optime ale unui detector, deoarece frecventele joase sunt mai sensibile pentru pepite de aur mai mari iar cele inalte raspund mai bine la pepite mici si foarte mici. &nbs..
4.745,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 25 (2 pagini)