Metal Detector Store
Produse în coș

COILTEK

Producător: COILTEK
Cea mai mare și mai profundă bobină de căutare pentru detectoarele Equinox, aceasta a fost construită pentru detectoristi profesionisti. Acoperă mai mult teren și detectează ținte pe care alte bobine nu le pot gasi. Compatibil cu detectoarele Minelab Equinox si X-Terra Pro Dimensiune (mm)..
1.584,00 Lei
Producător: COILTEK
Aceasta este cea mai mare bobină de căutare disponibilă pentru detectoarele de metale Minelab Equinox si X-Terra Pro. Când aveți nevoie de o acoperire maximă la sol sau cea mai mare adâncime, aceasta este cea mai bună alegere.  Complet submersibilă, vine cu protecție și este capabila de atin..
1.975,00 Lei
Producător: COILTEK
O alta bobina COILTEK perfromanta la toate nivelurile ce oferă echilibru și manevrabilitate bună pentru zonele înguste, plus adâncime și sensibilitate excelente. Forma eliptică mare oferă o bună acoperire a solului, cu vârful, facilitând identificarea țintelor. Cautarea în adancime și în jur pe tere..
1.975,05 Lei
Producător: COILTEK
Această bobină eliptică deschisă tip plasa de painajen este un plus captivant pentru detectorul CTX3030. Folosind tehnologia Minelab CTX, această bobină este complet aprobată și testată la cel mai înalt standard. Complet submersibilă la 3 metri, această bobină face identificarea ușoară, asigurand o ..
2.079,00 Lei
Producător: COILTEK
Aceasta este bobina de alegere a prospectorului serios pentru adâncime și acoperire maximă, indiferent dacă caută comori sau aur. Este cunoscuta în regiunile de vânătoare de comori din întreaga lume sub numele de bobină de cufăr, cu mulți utilizatori care găsesc artefacte antice la adâncimi mari, un..
2.079,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)